Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Şuan ESP(WALHACK) Sadece örümcek mapında deil Arena ve düz erangeldede aynı sorun var adamların yerini bazen göstermiyor

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Direct+X ayarını yaptınızmı ve visual c++ lerin tamamını kurdunuzmu bunlar tam değilse evet adam kaçırıyor esp
bende visual ların tamamı kurulu değil 3 tane var 1.cisi 2005 2.cisi 2015 - 2019 x64 3.cüsü 2015 - 2019 x 86
Post automatically merged:

Şuan ESP(WALHACK) Sadece örümcek mapında deil Arena ve düz erangeldede aynı sorun var adamların yerini bazen göstermiyor
visual c++ hepsi kurulu olmayıncada oluyor demiş birisi

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende visual ların tamamı kurulu değil 3 tane var 1.cisi 2005 2.cisi 2015 - 2019 x64 3.cüsü 2015 - 2019 x 86
Kardeşm aio runtimes indir o gerekli olanları otomatik indiriyor zaten sorun ortadan kalkar aynısı bendede vardı bu sorunun şuanda böyle sorunum yok

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
daha önce sürekli kullanıyordum ama biranda arıza yaptı bu şekilde hocam
Bende bundan yaklaşık 1 ay öncesinde format atmıştım ozamanlar windows 10 21h2 sürümünü desteklemiyordu hata veriyordu,güncellemeyle eklediler injek sorunum ortadan kalktı senin windows sürümü ne winver yazarak bi bak uyumlu olup olmadığına bak hileyle

daha önce sürekli kullanıyordum ama biranda arıza yaptı bu şekilde hocam
veya XFProject rarını masaüstüne çıkart adını değiştir örn xyz yap öyle dene

Son düzenleme:
Üye
4 HİZMET YILI
Bende bundan yaklaşık 1 ay öncesinde format atmıştım ozamanlar windows 10 21h2 sürümünü desteklemiyordu hata veriyordu,güncellemeyle eklediler injek sorunum ortadan kalktı senin windows sürümü ne winver yazarak bi bak uyumlu olup olmadığına bak hileyle

xttaus fail felan yazıyo kral hala sinir etti iyice uygulama açılmıyor bile

denedim kral yine aynı yaptı uygulama

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
*Aimbotun çalışabilmesi için sisteminizde GHub (Logitech) yazılımının kurulu olması gerekmektedir.
*Eğer sisteminizde faceit ya da vanguard varsa, ek olarak herhangi bir antivirus kullanıyorsanız, hileyi kullanabilmek için bunların hepsini kapatmanız gerekmektedir.
*Emülatör ayarlarından render modunu Directx+ seçmeniz gerekmektedir. Yoksa menüyü göremezsiniz.
GHub Logitech Nedir Hocam Tam Bilmiyorum ama.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
büyük ihtimalle sende çalışmıyor ama çalışsada çok kafa karıştırıyo bazen onun yüzünden adam göremiyosun

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eline Sağlık Güncelleme Sonrası Aktif Çalıştı Lakin Sezon Bitti Başlasın Bakalım

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam yadım edermısınız menu geliyor ama hile çalısmıyor esp ve aim çalısmıyor
kanka aim in çalişmasi için logitech g-hub un kurulu olmasi gerek esp nin hatasi antivirüs yada eksik dosya olabilir hile klasörünü silip yüklemeni tavsiye ederim