Yes bro It was kindda sad that they removed it.Dear friend.. the hack aimbot yesterday was wondering.. it was included recoil reduction for m4 and ak with prone and normal standing.. after update it removed .. why you remove it my friend and it's possible to add it again pls
Bilgisayarı Güvenli Mod'da aç ve %temp% klasörünü temizle.bunun bir çözümü yok mu ? virüs programı yok win def kapadım ne yaptıysam düzelmiyor. Kendi kendine bazen çalışıyor çoğunlukla xstatus 12 hatası geliyor
Şimdi denedim ama malesef işe yaramadı / Sırasıyla güvenli modda başlatıp temp klasörünü temizledim sonra yeniden başlattım anacak sonç aynı. Yaklaşık 1 hafta 10 gündür böyle sanırım win7 ile alakalı olsa gerek. Cevap için teşekkürlerBilgisayarı Güvenli Mod'da aç ve %temp% klasörünü temizle.
Başlat > Çalıştır > %temp%
it was the best aimbot setting plez make it backhocam eski aimbotu geri getiremezmisiniz ya bununla hiç maç kazanılmıyorki gelen geçen eziyor rootumuzu alıp gidiyor birkaç tane üye ban yemiş diye hemen kaldırdınız kullanmasın isteyen
I'm very sad about this really :/Yes bro It was kindda sad that they removed it.
yes true :\it was the best aimbot setting plez make it back
resim atamıyorum nasıl resim ekleyebilirim. yardımcı olabilirmsinTest edildi bi sorun Yok Aimbot Çalışmıyor Esp gelmiyor diyenler
Ekli dosyayı görüntüle 72027
Aimbot Esp Sorunsuz çalışıyor
ban diye bir şey yok kardeşim ben dün sabah başladım ertesi gün sabah 6 ya kadar oynadım hiç bir sorun olmadı. onların ban sebebi bu hile ile değil extra başka sey kullandığındandır.hocam eski aimbotu geri getiremezmisiniz ya bununla hiç maç kazanılmıyorki gelen geçen eziyor rootumuzu alıp gidiyor birkaç tane üye ban yemiş diye hemen kaldırdınız kullanmasın isteyen
6 aydır oynuyorum ve günde yaklaşık 10 saat oynuyyorum ban falan yemedım kartdeşim sen bu hile yüzünden değil başka bir şeyden ban yemişsindir. şayet oyle olsa ben yüz kere ban yerdim2 aydan beri oynuyorum fazla belli etmiyorum ama as liginde ban yedim
bende 7 aydır kullanıyorum ve 4 ayrı hesabım var full aim kullanıyorum ban falan yemedim siz başka bir şey denemişsinizdir bu hile yüzünden ban yenmedi ben extra kullandıgını bir daha kullanmayın bence7 aydır Full eim bot kullanıyorum Full hesabımda ve bugün hesap gg oldu son gelen eim bot aşırı iyi ve çok belli oluyor. Sakın eim bot kullanmayın kullancaksanızda nişan yardımını açıp da kullanın Full HS gitmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?