Mo Alaa
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dear friend.. the hack aimbot yesterday was wondering.. it was included recoil reduction for m4 and ak with prone and normal standing.. after update it removed .. why you remove it my friend and it's possible to add it again pls

PUBG Mobile BP
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bunun bir çözümü yok mu ? virüs programı yok win def kapadım ne yaptıysam düzelmiyor. Kendi kendine bazen çalışıyor çoğunlukla xstatus 12 hatası geliyor

nsxoxvp.png
Bilgisayarı Güvenli Mod'da aç ve %temp% klasörünü temizle.
Başlat > Çalıştır > %temp%

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bilgisayarı Güvenli Mod'da aç ve %temp% klasörünü temizle.
Başlat > Çalıştır > %temp%
Şimdi denedim ama malesef işe yaramadı / Sırasıyla güvenli modda başlatıp temp klasörünü temizledim sonra yeniden başlattım anacak sonç aynı. Yaklaşık 1 hafta 10 gündür böyle sanırım win7 ile alakalı olsa gerek. Cevap için teşekkürler

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam eski aimbotu geri getiremezmisiniz ya bununla hiç maç kazanılmıyorki gelen geçen eziyor rootumuzu alıp gidiyor birkaç tane üye ban yemiş diye hemen kaldırdınız kullanmasın isteyen

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok iyi oldu bu ama çalışıyor mu kulanan arkadaşlar var mı onlardan da dinlemek isterim

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
2x1vcx9.png

bu görüntüden sonra otomatikman kapatıyor kendini sebebi ne olabilir? temp vs boş virüs programı da yok

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba değerli hile ekibi hilenin son güncellemesi harikaydı hatta mükemmeldi tekrar eski duruma geri gelmiş ve yine mermiler adamın başının üstüne gidiyor yine olmadı yine eski sorun lütfen ama lütfen rica ediyorum bir önceki güncellemeye ayarlarsanız bence yine efsane olacak ldikkate alırsanız çok memnun olurum saygılarımla

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
değerli hile ekibi hemen detaylarıyla anlatayım, dünkü güncelleme ile hile şöyle çalışıyordu, tek tek ateş ettiğimizde adamın kafasına isabet ediyordu ama sprey attığımızda ilk mermi kafasına sonrakile direk gövdesine isabet ediyordu ve oyunda rekabet edebiliyorduk tek sıkıntısı ise yatan adama spreyde biraz zor isabet ettiriyorduk oda sorun olmuyordu. şimdiki güncellemede ise sadece tek tek ve bu tek tek atışısı seri tek tek değil araklı tek tek atış yapmamız gerekiyor buda düşmanla rekabetimizi azaltıyor spreyde ise mermilerin tamamı adamın kafasının üstünden gidiyor ve rekabet sıfır oluyor. sizden çok ama çok rica ediyorum dünkü güncelleme bence efsane bir güncelleme idi lütfen tekrar o güncelememe ile yaparsanız çok ama çok memnun oluruz saygı ve sevgilerimle.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hile cok kotu olmus dun cok guzeldi silahlar cok kotu sekiyor aimbot bi ise yaramiyor yapmayin ya cok guzel olan seyi bozmussunuz:(
Post automatically merged:

dun saatlerce oyunu oynadım cok guzeldı aım bot bugun yarım saat oynayamadım guncellemeyle dunku cok ıyıydı bu cok kotu olmus lutfen eskı halıne gerı getırın recoıl olan

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Test edildi bi sorun Yok Aimbot Çalışmıyor Esp gelmiyor diyenler

Ekli dosyayı görüntüle 72027

Aimbot Esp Sorunsuz çalışıyor
resim atamıyorum nasıl resim ekleyebilirim. yardımcı olabilirmsin
hocam eski aimbotu geri getiremezmisiniz ya bununla hiç maç kazanılmıyorki gelen geçen eziyor rootumuzu alıp gidiyor birkaç tane üye ban yemiş diye hemen kaldırdınız kullanmasın isteyen
ban diye bir şey yok kardeşim ben dün sabah başladım ertesi gün sabah 6 ya kadar oynadım hiç bir sorun olmadı. onların ban sebebi bu hile ile değil extra başka sey kullandığındandır.

Değerli hile ekibi oyumları okudum efendim aimdan dolayı ban yedik demişler kesinlikle ban diye birşey yok ben yaklasık 12 saat oynadım full oynadım hiç bir şey yok emin olun bu arkadaşlar yanlış biliyor gerekçesini detayları ile anlatayım, pubg mobile de yapay zeka denetliyor dolayısıyla bu hile ile ban yok neden diyeceksiniz sundan dolayı benim takıma baska bir hile kullanan adam denk geldi herif arabayı uçurdu havada 5 kil aldı, bildirdim cevap şu geldi hiç bir hile emaresine rastmalamadık dendi kısaca ifade etmem gerekirse bu hileyi kullanıpta ban oyeyen kesinlikle yok o arkadaşlar emin olun ki paralı hilelerin ücretsiz versiyonlarını kullandığı için ban yemişler buradaki bir kişiyle bunu teyit ettim. kısaca aimdan ban yiyen oldu kimse demesin 2 kişi 12 saat kullandık birş ey olmadı. bilginiz olsun

2 aydan beri oynuyorum fazla belli etmiyorum ama as liginde ban yedim
6 aydır oynuyorum ve günde yaklaşık 10 saat oynuyyorum ban falan yemedım kartdeşim sen bu hile yüzünden değil başka bir şeyden ban yemişsindir. şayet oyle olsa ben yüz kere ban yerdim
7 aydır Full eim bot kullanıyorum Full hesabımda ve bugün hesap gg oldu son gelen eim bot aşırı iyi ve çok belli oluyor. Sakın eim bot kullanmayın kullancaksanızda nişan yardımını açıp da kullanın Full HS gitmesin.
bende 7 aydır kullanıyorum ve 4 ayrı hesabım var full aim kullanıyorum ban falan yemedim siz başka bir şey denemişsinizdir bu hile yüzünden ban yenmedi ben extra kullandıgını bir daha kullanmayın bence
az önce a başka bir aim hile kullanan biri hangarda 4 kişe karşı oynadı 35 kill aldı 4 kişi reportladı ne cevap aldı dersiniz ? ..... adlı oyuncuyu inceledik herhangi bir hle emaresine rastlamadık diye cevap geldi. kısacası bu hileden dolayı ban yedik diyen başka birşeyden ban yeniştir.

Moderatörün son düzenlenenleri: