araplar bi denk getirsinde zevk almayi gor adamlar full no recoil en azindan biraz karsi koyabiliyorduk recoil varken karsilik veremeden olmek sana gore daha zevkli herhalde_? daha simdi araplara denk geldim adamlar haritayi temizledi no recoil espyle ates edemiyon adamlara sikayet ettim cvp ne sence hile emaresine rastlanmadi konusmak icin konusmayalim lutfenŞu adamların aimbot sevdası yüzünden oyundan zevk alamaz oldum ya. Adamı espden görüyorum hile kullandığı net belli üstelik aimbotu açıp aim koymuş bana kafayı çıkarttığım gibi ölüyorum. Ne anladım ben bu oyundan o zaman dimi yani? Herkes esp kullansın bileği iyi olan kazansın bu kadar net. Hem adamı gör hem aimbotla kitlen adama. ee sen ne yaptın? sol tıka basılı tuttum bu mudur yaniarkadaşlarına da anlatıyordur şöyle vurdum şöyle as oldum şöyle 1v4 attım
eski aimbot tambir arapsavar aimbotu gibiydi 3x m416 kullanıp 250 300 metre ötesini bile vuruyorduaraplar bi denk getirsinde zevk almayi gor adamlar full no recoil en azindan biraz karsi koyabiliyorduk recoil varken karsilik veremeden olmek sana gore daha zevkli herhalde_? daha simdi araplara denk geldim adamlar haritayi temizledi no recoil espyle ates edemiyon adamlara sikayet ettim cvp ne sence hile emaresine rastlanmadi konusmak icin konusmayalim lutfen
Dostum aimbot kaldırılmamalı istemeyen kullanmasın ban yemek isteyen yer yememek isteyen yemez eşit rekabet diyorsun hile kullanıyorsunE herkeste aimbot olursa ne anlamı kalıcak? Üstelik hile de detected olucak ? Herkeste esp olsun ki bileği olan diğerini vursun. Aimbotsuz oynayamayan adam bi zahmet oyunu silsin
Post automatically merged:
Mümkümse aimbot tamamen kalksın Hem hile güvenliği için hem eşit rekabet için
açıkçası ben geri getirilmesinden tarafım çünkü 1 kez ban yemedim o aimbottan yiyenler başka bir sebepten yemiştir bence boşu boşuna kaldırdılar@nader11ndeu aimbot yüzünden ban yiyenler oldu diye aimbot kaldırılmış ama aimbotdan memnun olmayanlar kadar memnun olanlarda vardır bence bir anket yapılsın anket sonucuna göre recoilli aimbot kalsın veya kalksın veya menü içinde checkbox ile o ayarlar aktif olabilir veya açılmayabilir.
Kardeşim boş yapma o tür adamlar banlanıyor. İlk raporladıgında emare rastlanmadı diyor takip eden 3-4 gün içinde banlanıyor. Bu oyunu 2018 den beri emulatorden oynuyorum toplam 6 sezon fatih olmuş adamım aimbotsuz isabet oranım %16-17 civarı. Herkeste aimbot olduktan sonra oynamanın anlamı yok. Aimbotlu oyunu babanneme versem sol tıka basılı tutup oda as oluraraplar bi denk getirsinde zevk almayi gor adamlar full no recoil en azindan biraz karsi koyabiliyorduk recoil varken karsilik veremeden olmek sana gore daha zevkli herhalde_? daha simdi araplara denk geldim adamlar haritayi temizledi no recoil espyle ates edemiyon adamlara sikayet ettim cvp ne sence hile emaresine rastlanmadi konusmak icin konusmayalim lutfen
Ban yemek isteyen diye bir şey yok ki ne kadar çok ban yenilirse o kadar hile detected oluyor ve fixleniyor. Aimbotun tamamen kaldırılmasından yanayım. Aimbot, magic bullet isteyen üstüne de ban yemek isteyen paralı hile kullansın bi zahmet. Bu safe ve ücretsiz bir hileDostum aimbot kaldırılmamalı istemeyen kullanmasın ban yemek isteyen yer yememek isteyen yemez eşit rekabet diyorsun hile kullanıyorsun
Banlansın banlanmasın belkide zevkine ban yiyerek oynamak istiyen vardır sırf sen istedin diye aimbotun kaldırılma mantıgı olamaz burda senin düşüncen kadar herkesin düşüncesi önemli aimbot la herkes as oluyorsa olsun işte ne güzel daha ne istiyorsun batıyormu?Kardeşim boş yapma o tür adamlar banlanıyor. İlk raporladıgında emare rastlanmadı diyor takip eden 3-4 gün içinde banlanıyor. Bu oyunu 2018 den beri emulatorden oynuyorum toplam 6 sezon fatih olmuş adamım aimbotsuz isabet oranım %16-17 civarı. Herkeste aimbot olduktan sonra oynamanın anlamı yok. Aimbotlu oyunu babanneme versem sol tıka basılı tutup oda as olur
Post automatically merged:
Ban yemek isteyen diye bir şey yok ki ne kadar çok ban yenilirse o kadar hile detected oluyor ve fixleniyor. Aimbotun tamamen kaldırılmasından yanayım. Aimbot, magic bullet isteyen üstüne de ban yemek isteyen paralı hile kullansın bi zahmet. Bu safe ve ücretsiz bir hile
Depends on your playstyle. If you play safe and don't get reported alot you will survive as long as the cheat itself stays undetected. Otherwise, you might get banned in a few games if you are reckless with it.what is the risk of ban kings?
Adamları sürekli aimbot ile peekliyorsanız, duvar arkası aim koyuyorsanız, izlediğinizi çok belli ediyorsanız ban yersiniz zaten. Manual olarak report sonucu herkes ban yiyebilir. Nerde yanlış yaptığını ben değil, sen bilebilirsin.kardeşim ben 10 yıl ban yedim nerde yanlış yaptım acaba yaklaşık 3 ay falan sorunsuz kullandım ama 1 hafta önce ban yedim
o adamın aimbot kullanan kişilere düşmanlığı varBanlansın banlanmasın belkide zevkine ban yiyerek oynamak istiyen vardır sırf sen istedin diye aimbotun kaldırılma mantıgı olamaz burda senin düşüncen kadar herkesin düşüncesi önemli aimbot la herkes as oluyorsa olsun işte ne güzel daha ne istiyorsun batıyormu?
tüm oyunlarımda full aim oynadım 6 aydır ban yok kardeşim kaldı ki denetmen yapay zeka büyük olasılıkla sistemin tanıdığı bir başka program tarafından ban yemişsindir. söylüyorum kardeşim bu hileyi neredeyse 1 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı. bu hile dısında başşka bir arka plan programdan dolayı ban yiyip sonra bu hileden yedim diye şikayet etmeyin lütfenAdamları sürekli aimbot ile peekliyorsanız, duvar arkası aim koyuyorsanız, izlediğinizi çok belli ediyorsanız ban yersiniz zaten. Manual olarak report sonucu herkes ban yiyebilir. Nerde yanlış yaptığını ben değil, sen bilebilirsin.
Hile hiçbir şekilde detect değil, detect olsa 2 oyun içerisinde ban yersiniz zaten, 3 ay sürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?