Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şu adamların aimbot sevdası yüzünden oyundan zevk alamaz oldum ya. Adamı espden görüyorum hile kullandığı net belli üstelik aimbotu açıp aim koymuş bana kafayı çıkarttığım gibi ölüyorum. Ne anladım ben bu oyundan o zaman dimi yani? Herkes esp kullansın bileği iyi olan kazansın bu kadar net. Hem adamı gör hem aimbotla kitlen adama. ee sen ne yaptın? sol tıka basılı tuttum bu mudur yani :) arkadaşlarına da anlatıyordur şöyle vurdum şöyle as oldum şöyle 1v4 attım :D
araplar bi denk getirsinde zevk almayi gor adamlar full no recoil en azindan biraz karsi koyabiliyorduk recoil varken karsilik veremeden olmek sana gore daha zevkli herhalde_? daha simdi araplara denk geldim adamlar haritayi temizledi no recoil espyle ates edemiyon adamlara sikayet ettim cvp ne sence hile emaresine rastlanmadi konusmak icin konusmayalim lutfen

KENT
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
how to fix
GetLastError(): 12
/xstatus fail
Windows Defender: off
Firewall: off
AD Block: off

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
araplar bi denk getirsinde zevk almayi gor adamlar full no recoil en azindan biraz karsi koyabiliyorduk recoil varken karsilik veremeden olmek sana gore daha zevkli herhalde_? daha simdi araplara denk geldim adamlar haritayi temizledi no recoil espyle ates edemiyon adamlara sikayet ettim cvp ne sence hile emaresine rastlanmadi konusmak icin konusmayalim lutfen
eski aimbot tambir arapsavar aimbotu gibiydi 3x m416 kullanıp 250 300 metre ötesini bile vuruyordu

Üye
4 HİZMET YILI
@nader11ndeu aimbot yüzünden ban yiyenler oldu diye aimbot kaldırılmış ama aimbotdan memnun olmayanlar kadar memnun olanlarda vardır bence bir anket yapılsın anket sonucuna göre recoilli aimbot kalsın veya kalksın veya menü içinde checkbox ile o ayarlar aktif olabilir veya açılmayabilir.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
E herkeste aimbot olursa ne anlamı kalıcak? Üstelik hile de detected olucak ? Herkeste esp olsun ki bileği olan diğerini vursun. Aimbotsuz oynayamayan adam bi zahmet oyunu silsin
Post automatically merged:

Mümkümse aimbot tamamen kalksın Hem hile güvenliği için hem eşit rekabet için :)
Dostum aimbot kaldırılmamalı istemeyen kullanmasın ban yemek isteyen yer yememek isteyen yemez eşit rekabet diyorsun hile kullanıyorsun :)

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
@nader11ndeu aimbot yüzünden ban yiyenler oldu diye aimbot kaldırılmış ama aimbotdan memnun olmayanlar kadar memnun olanlarda vardır bence bir anket yapılsın anket sonucuna göre recoilli aimbot kalsın veya kalksın veya menü içinde checkbox ile o ayarlar aktif olabilir veya açılmayabilir.
açıkçası ben geri getirilmesinden tarafım çünkü 1 kez ban yemedim o aimbottan yiyenler başka bir sebepten yemiştir bence boşu boşuna kaldırdılar

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kardeşim boş yapma o tür adamlar banlanıyor. İlk raporladıgında emare rastlanmadı diyor takip eden 3-4 gün içinde banlanıyor. Bu oyunu 2018 den beri emulatorden oynuyorum toplam 6 sezon fatih olmuş adamım aimbotsuz isabet oranım %16-17 civarı. Herkeste aimbot olduktan sonra oynamanın anlamı yok. Aimbotlu oyunu babanneme versem sol tıka basılı tutup oda as olur

Dostum aimbot kaldırılmamalı istemeyen kullanmasın ban yemek isteyen yer yememek isteyen yemez eşit rekabet diyorsun hile kullanıyorsun :)
Ban yemek isteyen diye bir şey yok ki ne kadar çok ban yenilirse o kadar hile detected oluyor ve fixleniyor. Aimbotun tamamen kaldırılmasından yanayım. Aimbot, magic bullet isteyen üstüne de ban yemek isteyen paralı hile kullansın bi zahmet. Bu safe ve ücretsiz bir hile

Üye
4 HİZMET YILI
Kardeşim boş yapma o tür adamlar banlanıyor. İlk raporladıgında emare rastlanmadı diyor takip eden 3-4 gün içinde banlanıyor. Bu oyunu 2018 den beri emulatorden oynuyorum toplam 6 sezon fatih olmuş adamım aimbotsuz isabet oranım %16-17 civarı. Herkeste aimbot olduktan sonra oynamanın anlamı yok. Aimbotlu oyunu babanneme versem sol tıka basılı tutup oda as olur

Ban yemek isteyen diye bir şey yok ki ne kadar çok ban yenilirse o kadar hile detected oluyor ve fixleniyor. Aimbotun tamamen kaldırılmasından yanayım. Aimbot, magic bullet isteyen üstüne de ban yemek isteyen paralı hile kullansın bi zahmet. Bu safe ve ücretsiz bir hile
Banlansın banlanmasın belkide zevkine ban yiyerek oynamak istiyen vardır sırf sen istedin diye aimbotun kaldırılma mantıgı olamaz burda senin düşüncen kadar herkesin düşüncesi önemli aimbot la herkes as oluyorsa olsun işte ne güzel daha ne istiyorsun batıyormu?

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Fatih deyim şu ara kill kasamıyorum.0 kille bile 1.liğe razıyım...

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardeşim ben 10 yıl ban yedim nerde yanlış yaptım acaba yaklaşık 3 ay falan sorunsuz kullandım ama 1 hafta önce ban yedim

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
kardeşim ben 10 yıl ban yedim nerde yanlış yaptım acaba yaklaşık 3 ay falan sorunsuz kullandım ama 1 hafta önce ban yedim
Adamları sürekli aimbot ile peekliyorsanız, duvar arkası aim koyuyorsanız, izlediğinizi çok belli ediyorsanız ban yersiniz zaten. Manual olarak report sonucu herkes ban yiyebilir. Nerde yanlış yaptığını ben değil, sen bilebilirsin.
Hile hiçbir şekilde detect değil, detect olsa 2 oyun içerisinde ban yersiniz zaten, 3 ay sürmez.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Banlansın banlanmasın belkide zevkine ban yiyerek oynamak istiyen vardır sırf sen istedin diye aimbotun kaldırılma mantıgı olamaz burda senin düşüncen kadar herkesin düşüncesi önemli aimbot la herkes as oluyorsa olsun işte ne güzel daha ne istiyorsun batıyormu?
o adamın aimbot kullanan kişilere düşmanlığı var

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Adamları sürekli aimbot ile peekliyorsanız, duvar arkası aim koyuyorsanız, izlediğinizi çok belli ediyorsanız ban yersiniz zaten. Manual olarak report sonucu herkes ban yiyebilir. Nerde yanlış yaptığını ben değil, sen bilebilirsin.
Hile hiçbir şekilde detect değil, detect olsa 2 oyun içerisinde ban yersiniz zaten, 3 ay sürmez.
tüm oyunlarımda full aim oynadım 6 aydır ban yok kardeşim kaldı ki denetmen yapay zeka büyük olasılıkla sistemin tanıdığı bir başka program tarafından ban yemişsindir. söylüyorum kardeşim bu hileyi neredeyse 1 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı. bu hile dısında başşka bir arka plan programdan dolayı ban yiyip sonra bu hileden yedim diye şikayet etmeyin lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
yau su oyunun gercekten sacma bir ban olayi var. araplar o gadar belli ederki inanaman yau, ben gostermeden adamlara sikarken aim aniden benim saklandigim duvara gelir dusun yani ne kadar belli oto aim oldugu, ona ragmen geri bildirim kullanicida hile bulunamadi da izlenecek da anasinin amida falan filan. o yuzden cok dakilmayin bole seylere. normal oyununu oyna gerekirse bayil ama hicbir zaman acik verme, kisacasi baris g, baris bra, ersin ykn gibi :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
The game has an overwatch like system as there is in CS:GO if you check your Ban section of the game you can apply to be a reviewer there so I am sure there's a good community of people reviewing cheaters getting reported as nader11ndeu said, if you literally track enemies and pre-aim in long distances you're gonna get banned either way.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@LeftSpace knk pubg hilesini lobyy deyken aktif edince memoryhackers.org yazısı geliyorya ona kaldırma getirebilirmisiniz lütfen.:)