- Konuyu başlatan
- Moderatör
-
- #6,481
o yazı varken bile satmaya çalışanlar varken kaldırmak ne kadar mantıklı ?@LeftSpace knk pubg hilesini lobyy deyken aktif edince memoryhackers.org yazısı geliyorya ona kaldırma getirebilirmisiniz lütfen.
If you want to hide from your friends I would suggest using OBS and using it's preview feature to share the screen.@LeftSpace knk When you activate the pubg cheat in lobby, memoryhackers.org text is coming, can you please remove it.
kardeş aim kaldırıldı tamam da bari cest gelsede hiç değilse spreyler adamın gövdesinde kalsa. bu da mı sıkıntıAdamları sürekli aimbot ile peekliyorsanız, duvar arkası aim koyuyorsanız, izlediğinizi çok belli ediyorsanız ban yersiniz zaten. Manual olarak report sonucu herkes ban yiyebilir. Nerde yanlış yaptığını ben değil, sen bilebilirsin.
Hile hiçbir şekilde detect değil, detect olsa 2 oyun içerisinde ban yersiniz zaten, 3 ay sürmez.
Yav kardeşim isterse 10 yıl yesin bana ne ki ? Adamlar aimbot kullana kullana hile fixleniyor. şahsi fikrimi söylüyorum aimbot kaldırılmalı, aimbotsuz oynayamayanlar oyunu silmeli.Banlansın banlanmasın belkide zevkine ban yiyerek oynamak istiyen vardır sırf sen istedin diye aimbotun kaldırılma mantıgı olamaz burda senin düşüncen kadar herkesin düşüncesi önemli aimbot la herkes as oluyorsa olsun işte ne güzel daha ne istiyorsun batıyormu?
hile fixlenirse zaten hileyi yazan yetkili kişiler yenisini çıkartır sen neden dert ettinki bu aimbot meselesini bukadar ben onu anlamadım yaniYav kardeşim isterse 10 yıl yesin bana ne ki ? Adamlar aimbot kullana kullana hile fixleniyor. şahsi fikrimi söylüyorum aimbot kaldırılmalı, aimbotsuz oynayamayanlar oyunu silmeli.
o yazı varken bile satmaya çalışanlar varken kaldırmak ne kadar mantıklı ?
memory hariç başka hiçbir hile kullanmadım.Başka birşeyden ban yemem mümkün değil öyle bişey olsa en fazla 3 aylık yerim direk 10 yıllık yedim6 aydır oynuyorum ve günde yaklaşık 10 saat oynuyyorum ban falan yemedım kartdeşim sen bu hile yüzünden değil başka bir şeyden ban yemişsindir. şayet oyle olsa ben yüz kere ban yerdim
Post automatically merged:
bende 7 aydır kullanıyorum ve 4 ayrı hesabım var full aim kullanıyorum ban falan yemedim siz başka bir şey denemişsinizdir bu hile yüzünden ban yenmedi ben extra kullandıgını bir daha kullanmayın bence
Post automatically merged:
az önce a başka bir aim hile kullanan biri hangarda 4 kişe karşı oynadı 35 kill aldı 4 kişi reportladı ne cevap aldı dersiniz ? ..... adlı oyuncuyu inceledik herhangi bir hle emaresine rastlamadık diye cevap geldi. kısacası bu hileden dolayı ban yedik diyen başka birşeyden ban yeniştir.
please help me solve this error !!!!Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
this is a link to error i have . please help me its Stuck On Windows 11 and not continue to Please load the game....
Hile ile takımlaşmadan 1 haftalık dan başlayıp 3 aylığa kadar ban veriliyor.Ben 10 yıllık yedim benle oyniyan ark da hile ile takımlaşmadan 1 aylık yediAynı lobide oynadığım hilesiz adam banlanır mı?
3 aya kadar gidiyor sadece 1 haftalık verilmiyorEvet 7 günlük
Ben.7 aydır kullanıyorum ayın 18 inde full hesap ggarkadaslar sımdıye kadar ban yıyen oldumu ben aydır oynuyorum hesap 30 lwl oldu yıyyen olduysa yazsın
ozaman esp de kalksın ...yermı bılader.hıle kulanıyorsun.hılenın esp sını bırde....okadar aım kulanan ınsanların yerıne aım kalksın dıyorsun.yıyosa.espde kulanma kardes.oazaman anlarsın ınsanları.gıt sımdı kumda oyna.baskasının yerınede karar verme.o haka sahıp deyılsın.Aimbot tamamen kalkmalı bence. Detected ihtimali minimuma iner. Arkadaşlar tüm espler var daha ne istiyorsunuz? Azıcık kolunuz yoksa oynamayın zaten bu oyunu. Oldu olacak mouse kendi hareket etsin. Altı üstü sol tıka basıyonız aimbot kullanmayıverin. Sonra da ban yedik diye ağlıyorsunuz
Aynn kank aim çok kafanın üstünden tutuyorbu aimbot hiç hoşuma gitmedi sürekli ölmeye başladım
Ben espsiz de oynarım keza 3 yıl oynadım. Sen bırak espyi aimbotsuz oyun oynayamıyorsun o kadar kolsuzsun.ozaman esp de kalksın ...yermı bılader.hıle kulanıyorsun.hılenın esp sını bırde....okadar aım kulanan ınsanların yerıne aım kalksın dıyorsun.yıyosa.espde kulanma kardes.oazaman anlarsın ınsanları.gıt sımdı kumda oyna.baskasının yerınede karar verme.o haka sahıp deyılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?