aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
arkadaslar sımdıye kadar ban yıyen oldumu ben aydır oynuyorum hesap 30 lwl oldu yıyyen olduysa yazsın

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Adamları sürekli aimbot ile peekliyorsanız, duvar arkası aim koyuyorsanız, izlediğinizi çok belli ediyorsanız ban yersiniz zaten. Manual olarak report sonucu herkes ban yiyebilir. Nerde yanlış yaptığını ben değil, sen bilebilirsin.
Hile hiçbir şekilde detect değil, detect olsa 2 oyun içerisinde ban yersiniz zaten, 3 ay sürmez.
kardeş aim kaldırıldı tamam da bari cest gelsede hiç değilse spreyler adamın gövdesinde kalsa. bu da mı sıkıntı

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Banlansın banlanmasın belkide zevkine ban yiyerek oynamak istiyen vardır sırf sen istedin diye aimbotun kaldırılma mantıgı olamaz burda senin düşüncen kadar herkesin düşüncesi önemli aimbot la herkes as oluyorsa olsun işte ne güzel daha ne istiyorsun batıyormu?
Yav kardeşim isterse 10 yıl yesin bana ne ki ? Adamlar aimbot kullana kullana hile fixleniyor. şahsi fikrimi söylüyorum aimbot kaldırılmalı, aimbotsuz oynayamayanlar oyunu silmeli.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yav kardeşim isterse 10 yıl yesin bana ne ki ? Adamlar aimbot kullana kullana hile fixleniyor. şahsi fikrimi söylüyorum aimbot kaldırılmalı, aimbotsuz oynayamayanlar oyunu silmeli.
hile fixlenirse zaten hileyi yazan yetkili kişiler yenisini çıkartır sen neden dert ettinki bu aimbot meselesini bukadar ben onu anlamadım yani

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
6 aydır oynuyorum ve günde yaklaşık 10 saat oynuyyorum ban falan yemedım kartdeşim sen bu hile yüzünden değil başka bir şeyden ban yemişsindir. şayet oyle olsa ben yüz kere ban yerdim
Post automatically merged:

bende 7 aydır kullanıyorum ve 4 ayrı hesabım var full aim kullanıyorum ban falan yemedim siz başka bir şey denemişsinizdir bu hile yüzünden ban yenmedi ben extra kullandıgını bir daha kullanmayın bence
Post automatically merged:

az önce a başka bir aim hile kullanan biri hangarda 4 kişe karşı oynadı 35 kill aldı 4 kişi reportladı ne cevap aldı dersiniz ? ..... adlı oyuncuyu inceledik herhangi bir hle emaresine rastlamadık diye cevap geldi. kısacası bu hileden dolayı ban yedik diyen başka birşeyden ban yeniştir.
memory hariç başka hiçbir hile kullanmadım.Başka birşeyden ban yemem mümkün değil öyle bişey olsa en fazla 3 aylık yerim direk 10 yıllık yedim

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sürekli xstatus fail diye hata alıyorum çözümü varmı bunun @LeftSpace

Ekli dosyalar

• memory.png
    memory.png
    4.3 KB · Görüntüleme: 42
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu aimbot hiç hoşuma gitmedi sürekli ölmeye başladım

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Aimbot tamamen kalkmalı bence. Detected ihtimali minimuma iner. Arkadaşlar tüm espler var daha ne istiyorsunuz? Azıcık kolunuz yoksa oynamayın zaten bu oyunu. Oldu olacak mouse kendi hareket etsin. Altı üstü sol tıka basıyonız aimbot kullanmayıverin. Sonra da ban yedik diye ağlıyorsunuz
ozaman esp de kalksın ...yermı bılader.hıle kulanıyorsun.hılenın esp sını bırde....okadar aım kulanan ınsanların yerıne aım kalksın dıyorsun.yıyosa.espde kulanma kardes.oazaman anlarsın ınsanları.gıt sımdı kumda oyna.baskasının yerınede karar verme.o haka sahıp deyılsın.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ozaman esp de kalksın ...yermı bılader.hıle kulanıyorsun.hılenın esp sını bırde....okadar aım kulanan ınsanların yerıne aım kalksın dıyorsun.yıyosa.espde kulanma kardes.oazaman anlarsın ınsanları.gıt sımdı kumda oyna.baskasının yerınede karar verme.o haka sahıp deyılsın.
Ben espsiz de oynarım keza 3 yıl oynadım. Sen bırak espyi aimbotsuz oyun oynayamıyorsun o kadar kolsuzsun.