Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ban riski varmı hile güzel görünüyorda hangi özellikleri açarsam güvenli olur

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
3 Yıldır oyunu oynuyorum hiç hile kullanmadım ama kullanmak istiyorum ana hesabımda kullansam sadece esp ile ban yermiyim ? main hesabıyla kullanan varmı acaba?
Hesapta dolu ban yemek istemiyorum tavsiyelerinizi Bekliyorum <3

Radcliffe ❤
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tried this one but it seems like aimbot is not working. Help?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
I used it for a while on my main account, then I got banned and got discouraged from playing again

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
3 Yıldır oyunu oynuyorum hiç hile kullanmadım ama kullanmak istiyorum ana hesabımda kullansam sadece esp ile ban yermiyim ? main hesabıyla kullanan varmı acaba?
Hesapta dolu ban yemek istemiyorum tavsiyelerinizi Bekliyorum <3
Main hesabınla açmanı tavsiye etmem bende Main hesabımda sadece esp açmıştım 3ay ban attı ban yeme riskin var yani Antibanın fln yoksa

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
I've been playing the game for 3 years, I've never cheated, but I want to use it on my main account, would I just eat esp and ban? I wonder if anyone's using the main account.
I don't want to eat full ban on the account I'm waiting for your advice <3
Don't risk on main account after many times of playing and a lot of reporting one day you gotta banned

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Main hesabınla açmanı tavsiye etmem bende Main hesabımda sadece esp açmıştım 3ay ban attı ban yeme riskin var yani Antibanın fln yoksa
Hıle sısteme yakalanmıyor Hileyi Göstere Göstere kullanırsan cok fazla report yiyip izlenmeye düşersin adam evin icinde duvarın arkasında duvarı tası tararsan ban yersın adamı görur gormez hedefı ızleye ızleye ustune gıdersen ban yersın ben faıh oldum esp de var aım de var kda 5 hıcbır sorun yok senın hıleyı safe kullanmanla alakalı sen hıleyı Mal Mal kullanırsan hıcbır hile güvenilir olmaz senın icin Ayarlardan güvenlik sekmesine tıkla raporlanan oyuncuları izle anlarsın

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
emülatör güncellenlendi ve çalışmıyor kontrol edebilirmisiniz

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
güncelleme geldi halen çalışıyor mu deneyen var mı?