Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aimbotun dairesin crosshairin sağına 5 mm kaymış hedef alırken sıkıntı oluyo nasıl ortalıycaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Pubg mobile trick I just saw it, I downloaded it and started using it, thank you for your hard work #mh

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşımın önerisi ile kullandım hoşuma gitti teşekkürler

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Merhabe herkese, ben 1 defa kullandim calisti. Oyundan ciktim sonra yeniden yaptikta gelmiyor bir sey gameloop ekrani full screen yaptikda ve ya kucultdukde gameloop hata veriyor proqram kapaniyor. Yardimci ola bilirmisiniz?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
böyle devam
Post automatically merged:

eline saglık

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
when i played the game i used this alot its so good but u can do better good luck mate <3

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Uzun süredir kullanıyorum ve Legit oynuyorum bi sıkıntı yaşamadım emeğinize sağlık. Benim bir önerim olacaktı Esp de İskelet izlerken Uzak mesafeler de yüksek çözünürlükte küçük monitörlerde iskeletin coverdamı yoksa açıktamı olduğu renk karşıtlığı sebebiyle seçilmiyor.haliye bazen sıktığımız düşman coverdaysa yerini bildiğimizi anlıyor.Hileyi legit kullanmayada biraz zede getiriyor.İskeleti ne renk yaparsam yapayım aynı durum.bu hileden önce farklı bir esp de coverdaki iskelet kısım farklı renk açıktaki kısmı farklı renk olanını kullanmıştım.Yani iskelet anlık olarak renk değitiriyordu cover durumuna göre hatta yarısı coverdaysa dikiz bakıyorsa bile örn.kafası acıkta sarı,coverda kalan kısım siyahve dinamik olarak sürekli değişken açık ta veya cover durumuna göre. Önerim Esp ye bunu entegre etmek mümkünmü mümkünse kalitesine kalite katacaktır. Teşekkürler Başarılar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Fazla rage oynamadığınız sürece ban yemiyorsunuz legit oynuyorum yemedim uzun suredir .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
is it safe these days I have not used it for a long time because I got 3 of my accounts