please update this hack . Last month it was running very good but after some days i got banned every time i play classic i got banned please modify this hack of pubg mobile
ya aslında hile güzel ve legit oynarsanız ban yemezsiniz uzun zamandır main hesabımda kullanıyorum ve hafif belli ederek kullandığım smurf hesabım bile ban yemedi, hilenin tek sıkıntısı aimbot. ben kullanmayı tercih etmiyorum smurf hesabımda kullandım ve istemsiz şekilde karakter 360 derece dönüyor ve örneğin 50 metre yakında bir düşman varken eğer onla aynı hizada 250 metre uzakta ve görünmeyen bir düşman varsa ona odaklanıyor bu biraz saçma.
eklenmesini istediğim tek özellik wall hack'in mesafesini ayarlayabilmemiz. örneğin 100 metreden uzağını göremememiz gibi.
belli etmezsen ve aşırı reportlanmazsan yemezsin kesinlikle legit oynamalısın ve hilenin çoğu özelliğini açma ve çevreni kontrol ederken de sanki dağları vesaire kontrol ediyormuş gibi dürbün açarak vesaire kontrol et aşşırı dikkatli oyna yemezsin kanka
Arkadaşlar ban riski olmayan emulator saptandı uyarısını kaldırma olayı var mı bildiğiniz? Gameloop ile telefonla oynayanlara karşı oynamak için (ÜCRETSİZ)
dear developers.!
thanks for the this awesome cheat. am using this cheat from 2021 september. i got no ban no problem. but sometimes some enemies are not ditected by the cheat. i think it depends on the skins enemies have. can u look in to that and fix that too.? again love u guys.keep up the good work.!