çalışıyor 10 sene ban atıyor dene ıstersenAgalar aim çalışıyormu bunda varmı bilgisi olan
belli etmezsen ve aşırı reportlanmazsan yemezsin kesinlikle legit oynamalısın ve hilenin çoğu özelliğini açma ve çevreni kontrol ederken de sanki dağları vesaire kontrol ediyormuş gibi dürbün açarak vesaire kontrol et aşşırı dikkatli oyna yemezsin kankabende ban yiyorum sürekli, aim den dolayımı, aim açmasam ban yer miyim acaba?
dostum aimbot kullanma o aimbot menüsündeki tikleri kapat hiç bir şey seçme sadece görme olduğu sürece çok aşırı belli etmezsen ban yemezsinbende ban yiyorum sürekli, aim den dolayımı, aim açmasam ban yer miyim acaba?
only esp?dear developers.!
thanks for the this awesome cheat. am using this cheat from 2021 september. i got no ban no problem. but sometimes some enemies are not ditected by the cheat. i think it depends on the skins enemies have. can u look in to that and fix that too.? again love u guys.keep up the good work.!
kanka esp kullanıyorum 2 ay oldu hesap rp li ban yemedik sadece esp var item filan görüyok işte...bende ban yiyorum sürekli, aim den dolayımı, aim açmasam ban yer miyim acaba?