aynen oyle yapıyorum.herzaman calısan hıle acılmıyor.menu gelmıyor.
BEN 64 bt hıc bır sıkıntı yasamadım.pc ıyı olmayan arkadaslar var.dogru soyluyorsun.ola bılır.Gameloop 32 bit dönüş yapın. 64 bit sürüm çok performmanslı bir sürüm geliştilme aşamasında devam ediyor. Hile 32 bit sürümde sorunsuz çalışmakta. Şuan için BAN TEST güncellemesi devam ediyor
hepsini yaptım, fakat değişen bişey olmadı hala aynı hatayı alıyorum.
Gameloop 64 bit yüklemiştim en son acaba o sebep olabilirmi?
ama bir önceki hile sürümünde sorunsuz çalışıyordu
f11 yaptınmı.bende oyun ortasında gıdıyor.hack.f11 yapıyorum duzelıyor......gameloop tamamen sılmedınız surece olmaz.pc hıc gameloop la alakalı doya kalmayacak.bununla alakalı 1 yada 2 gerı sayfada program ısmı vermıstım.bır dene ...olmazsa.dekı kardes sen bıda yazma....BEN 64 bt hıc bır sıkıntı yasamadım.pc ıyı olmayan arkadaslar var.dogru soyluyorsun.ola bılır.
Post automatically merged:
gamelooop kaldır.su programla...Revo Uninstaller...rahatına bak.bıda bırsey olmaz.hangı programı kaldırırsan bunla kaldır.temız iş...Bir şeyler ters gitti 0xB Enjeksiyon başarısız! Devam etmek için herhangi bir tuşa basın . . . bu hata çözüm bulamadılarmı
sorun yok main hesabimda hala aimbotsuz ranked oynuyorum sorun yok.10 gündür legit oynamama rağmen güncellemeden önce bazen 10 dakikalık ban yiyordum.
Güncellemeden sonra an itibari ile 10 yıl ban yedi. @LeftSpace
bızde oyle bır sorun yok .gameloop kople kaldır ve son surumunu yukle.duzelır.Arkadaslar..Hileyi Kullanan Varmı..Programı Kapat Uyarısı Alıyorum..
nasıl ban yedin oyundaykenmi yoksa oyunu acar acmazmı attılarşimdi girdim 1o yıl ban attı 10 dakıka ban atması daha güzeldi değişiklik yapmasaydınız keşke
nasıl çalıstırdın reis söylermisinMuazzam bir hile olmuş. Ne ban yiyorum, nede aksi durum yaşadım teşekkürler.
turnoff all antivirusWhy does it cause the frames to drop and without it this does not happen?
Is it possible to add Antistream in the future?
@nader11ndeu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?