Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
aynen oyle yapıyorum.herzaman calısan hıle acılmıyor.menu gelmıyor.

@kingangel

bıu yöntemi deneyiniz

1- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da ublock, adblock vb. kapatın

2-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

3- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatın

4- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
inject faılend yazıyor.denıyım oyle bıde

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bıu yöntemi deneyiniz

1- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da ublock, adblock vb. kapatın

2-windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

3- Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatın

4- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

aynen bu yöntemle calısıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaslar pubg sımdı soyle bır yontem kulanıyor.hıleyı sıstem yakalıyor.ama banlamıyorlar.3...yada 5 gun beklıyorlar.bu hıleyle nekdar hesap var toptan ban atıyorlar...
Post automatically merged:

Guys, PUBG now tells me a method is used. The system catches the cheat. But they don't ban it. They wait 3 or 5 days. How many accounts are there with this cheat? They are banning wholesale.

Gameloop 32 bit dönüş yapın. 64 bit sürüm çok performmanslı bir sürüm geliştilme aşamasında devam ediyor. Hile 32 bit sürümde sorunsuz çalışmakta. Şuan için BAN TEST güncellemesi devam ediyor
BEN 64 bt hıc bır sıkıntı yasamadım.pc ıyı olmayan arkadaslar var.dogru soyluyorsun.ola bılır.

hepsini yaptım, fakat değişen bişey olmadı hala aynı hatayı alıyorum.
Gameloop 64 bit yüklemiştim en son acaba o sebep olabilirmi?
ama bir önceki hile sürümünde sorunsuz çalışıyordu

BEN 64 bt hıc bır sıkıntı yasamadım.pc ıyı olmayan arkadaslar var.dogru soyluyorsun.ola bılır.
f11 yaptınmı.bende oyun ortasında gıdıyor.hack.f11 yapıyorum duzelıyor......gameloop tamamen sılmedınız surece olmaz.pc hıc gameloop la alakalı doya kalmayacak.bununla alakalı 1 yada 2 gerı sayfada program ısmı vermıstım.bır dene ...olmazsa.dekı kardes sen bıda yazma....:thugbear:

Bir şeyler ters gitti 0xB Enjeksiyon başarısız! Devam etmek için herhangi bir tuşa basın . . . bu hata çözüm bulamadılarmı
gamelooop kaldır.su programla...Revo Uninstaller...rahatına bak.bıda bırsey olmaz.hangı programı kaldırırsan bunla kaldır.temız iş...

ınanırmısınız benım hesap dunden bellı acık..hıleyle.halen duruyor. lobıde kıyafetlere tıklıyorsun sonra oyle bırak. benımkı halen oyle.sadece lobıde sabıt bırakırsan donuyor....

13000tl yenı hesap aldım 92 destansı 3 lambolu....geçen ay 3 hesap gıttı cok korktum.1 aydır hılesız oynuyordum bayada alıstım.6 gun oncede seytan durttu.sadece radarı actım.oyle kulanorum....

vıdeoyu ızleyen varmı

arkadaslar hack nasıl kurulurçve gameşoop masıl sılınır . vıde o attım bır bakın

arkadaslar ban yıyen varmı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
En:
Cheat is undetected on my side. Tested last 7 days, played more than 50 ranked matches (without aimbot), no 10 min or 10 years ban.
Ive used the shared spoofer just once, and created new account and tested it. If you get ban before, just use our spoofer just "once" after you got ban, and create new account and clear your %temp% file. You should be fine like me :salute:

Arabic:
الغش غير مكتشف من جانبي. تم اختباره في آخر 7 أيام ، ولعب أكثر من 50 مباراة مصنفة (بدون هدف) ، بدون حظر لمدة 10 دقائق أو 10 سنوات.

لقد استخدمت المخادع المشترك مرة واحدة فقط وأنشأت حسابًا جديدًا واختبرته. إذا تلقيت حظرًا من قبل ، فما عليك سوى استخدام المخادع الخاص بنا "مرة واحدة" فقط بعد أن تم الحظر ، وأنشئ حسابًا

PUBG Mobile BP
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
10 gündür legit oynamama rağmen güncellemeden önce bazen 10 dakikalık ban yiyordum.

Güncellemeden sonra an itibari ile 10 yıl ban yedi. @LeftSpace

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam yeni hesapta denemelerime göre 10 dk ban yemedim bu sefer hile güvenli olmuş sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaslar..Hileyi Kullanan Varmı..Programı Kapat Uyarısı Alıyorum..

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
arkadaslar enter tusuna basınca bıp sesı gelıyor fakat arkadakı cmd ekranı kapanıyor hıc bır hata vermıyo hangı tus acıyo hıleyı

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Muazzam bir hile olmuş. Ne ban yiyorum, nede aksi durum yaşadım teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Why does it cause the frames to drop and without it this does not happen?

Is it possible to add Antistream in the future?
@nader11ndeu