bıze diyene kadar once bı yazılım arastırması yapsan dıyorum yazılım ıslerını bırakalı 13 yıl oldu benım zamanımda sen belkı hayatta bıle yokken bız turkhacker tıme da gölge ve majectıc ıle cok yazılım yaptık cok sıteye bastık meraklanma neyın ne oldugunu senden daha ıyı bılıyorum guncelleme gelmeden bır sonrakı harfı bıle hesap ederek yazılım yapılıyor bılmıyorsan bosuna zahmet edıp cevap yazma ıstersenBazen sizlere şaşırıyorum sanki nefes almak kadar kolaymış bu işler ne saçma yorumlarınız var 2 gün öncede ne yapacak adam, yemek listesimi hazırlıyor adamlar o kadar kolay görünüyorsa size, siz yapın o zaman bu işi hileler yokken acaba ne yapıyordunuz ???
Post automatically merged:
Yaptigin fatih hesaplarin resmini paylassana hele bi biz yapamiyoz mu biz kasamiyoz mu emmi oglu ne celallenionHile hali hazırda fix yediğinden olabilir mi lobide ban yemen ? Abuk sabuk yorumlamadan önce ne yazdığımı doğru oku. 3 yıldır aktif kullanıyorum burayı kaç hesabı fatih yaptım. Detect olduğunda lobi, dağ, bayır farketmeksizin ban yiyorsun zaten aynı şeyden bahsettim. Yapılacak hile fixlenmesin de bizde rahat rahat ban yemeden oynayabilelim bu oyunu diye yazdım o yorumu.
Dogru soyluyon haci ben kimseyi reporlamam adam hileyse hile beni oldurduyse benden iyi oyuncudur neden repor edeyim saygi duyar gecerimbiraz sabır arkadaslar
Post automatically merged:
hwid ban yiyenler spoler kullanın.
her pc yi açtığınızda arama bölümüne %temp% yazın ne varsa silin .
sonra hileyi çalıştırın .
eğer bug report hatası alırsanız oyuna birsüre girmeyin .
pcyi yeniden başlatıp yeniden temp i silin .
sonrasında hile ve oyunu açın.
oyunu açınca hemen hileyi çalıştırmayın biraz zaman geçmesini sağlayın lobide çalıştırın.
asıl önemli olan hile kullanan birini rapor etmeyin . bizim kullandığımız programı kullanıyor olabilir .
program fiz yemesin
2 ayda 2 keremi oynadinben 2 ay oynayiram 39 level ban yemedim,kil 8-9 artiq vurmuyorum,boot vurusu olmaz, ban tehlikesi 0 beraber olur,guncelleme yapan ,hile calismayacaq,dikkatli olun,hile guncellemesi yeni deyil
bunu 37 yaşında birine mi diyorsunbıze diyene kadar once bı yazılım arastırması yapsan dıyorum yazılım ıslerını bırakalı 13 yıl oldu benım zamanımda sen belkı hayatta bıle yokken bız turkhacker tıme da gölge ve majectıc ıle cok yazılım yaptık cok sıteye bastık meraklanma neyın ne oldugunu senden daha ıyı bılıyorum guncelleme gelmeden bır sonrakı harfı bıle hesap ederek yazılım yapılıyor bılmıyorsan bosuna zahmet edıp cevap yazma ıstersen
Yav burda tartisacaniza birlikte saglam hile yapsaniza herkes kurtulsun ban sorunundanbunu 37 yaşında birine mi diyorsun
Şu an çalışmıyor. Ne zaman güncellerler acabahile aktif mi arkadaşlar
aktif değilhile aktif mi arkadaşlar
oyuna güncelleme geldiark hıile neden calısmıyor
Artik hile yok hilesiz oynamaya alis reisark hıile neden calısmıyor
bekle kardesim güncellencek hilehehehee
sanırım karsındakı kısıde 39 olabılır ondan demısımdır ne zamandır yazılımla ılgılenıyorsun bılmıyorum ama sanırım pek fazla bılgın yok yazılımla ılgılı yazılımda bır sonrakı acık ıcın ıllakı bır kod dusulur sadece guncellemesı kalır oda oyun yazılımını kendı yazılımının ıcıne craklayarak cert yaparak devam ettırebılırsın bız eskıden oyle yapıyorduk ufak bı acık bırakarak kendımızın ıstedıgımız gıbı kodlarla lınux tan oynıyabılecegımız bır yazılım yapıyordukbunu 37 yaşında birine mi diyorsun
bana da 10 dakikalık ban attı bi kaç gün sonra 1 gün ban attı10 dakkalık ban attı bana tek babamı attı size atan oldummu
her gün temp temizlemeyi unutma ben hergün yapıyombana da 10 dakikalık ban attı bi kaç gün sonra 1 gün ban attı
güncellencek lütfen bekleyinezpubg bır el at bıze bı dokunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?