Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bazen sizlere şaşırıyorum sanki nefes almak kadar kolaymış bu işler ne saçma yorumlarınız var 2 gün öncede ne yapacak adam, yemek listesimi hazırlıyor adamlar o kadar kolay görünüyorsa size, siz yapın o zaman bu işi hileler yokken acaba ne yapıyordunuz ???
Post automatically merged:
bıze diyene kadar once bı yazılım arastırması yapsan dıyorum yazılım ıslerını bırakalı 13 yıl oldu benım zamanımda sen belkı hayatta bıle yokken bız turkhacker tıme da gölge ve majectıc ıle cok yazılım yaptık cok sıteye bastık meraklanma neyın ne oldugunu senden daha ıyı bılıyorum guncelleme gelmeden bır sonrakı harfı bıle hesap ederek yazılım yapılıyor bılmıyorsan bosuna zahmet edıp cevap yazma ıstersen 😉

Üye
3 HİZMET YILI
Hile hali hazırda fix yediğinden olabilir mi lobide ban yemen ? Abuk sabuk yorumlamadan önce ne yazdığımı doğru oku. 3 yıldır aktif kullanıyorum burayı kaç hesabı fatih yaptım. Detect olduğunda lobi, dağ, bayır farketmeksizin ban yiyorsun zaten aynı şeyden bahsettim. Yapılacak hile fixlenmesin de bizde rahat rahat ban yemeden oynayabilelim bu oyunu diye yazdım o yorumu.
Yaptigin fatih hesaplarin resmini paylassana hele bi biz yapamiyoz mu biz kasamiyoz mu emmi oglu ne celallenion

biraz sabır arkadaslar

hwid ban yiyenler spoler kullanın.
her pc yi açtığınızda arama bölümüne %temp% yazın ne varsa silin .
sonra hileyi çalıştırın .
eğer bug report hatası alırsanız oyuna birsüre girmeyin .
pcyi yeniden başlatıp yeniden temp i silin .
sonrasında hile ve oyunu açın.
oyunu açınca hemen hileyi çalıştırmayın biraz zaman geçmesini sağlayın lobide çalıştırın.

asıl önemli olan hile kullanan birini rapor etmeyin . bizim kullandığımız programı kullanıyor olabilir .
program fiz yemesin
Dogru soyluyon haci ben kimseyi reporlamam adam hileyse hile beni oldurduyse benden iyi oyuncudur neden repor edeyim saygi duyar gecerim

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben 2 ay oynayiram 39 level ban yemedim,kil 8-9 artiq vurmuyorum,boot vurusu olmaz, ban tehlikesi 0 beraber olur,guncelleme yapan ,hile calismayacaq,dikkatli olun,hile guncellemesi yeni deyil

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bıze diyene kadar once bı yazılım arastırması yapsan dıyorum yazılım ıslerını bırakalı 13 yıl oldu benım zamanımda sen belkı hayatta bıle yokken bız turkhacker tıme da gölge ve majectıc ıle cok yazılım yaptık cok sıteye bastık meraklanma neyın ne oldugunu senden daha ıyı bılıyorum guncelleme gelmeden bır sonrakı harfı bıle hesap ederek yazılım yapılıyor bılmıyorsan bosuna zahmet edıp cevap yazma ıstersen 😉
bunu 37 yaşında birine mi diyorsun :)

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bunu 37 yaşında birine mi diyorsun :)
sanırım karsındakı kısıde 39 olabılır ondan demısımdır ne zamandır yazılımla ılgılenıyorsun bılmıyorum ama sanırım pek fazla bılgın yok yazılımla ılgılı yazılımda bır sonrakı acık ıcın ıllakı bır kod dusulur sadece guncellemesı kalır oda oyun yazılımını kendı yazılımının ıcıne craklayarak cert yaparak devam ettırebılırsın bız eskıden oyle yapıyorduk ufak bı acık bırakarak kendımızın ıstedıgımız gıbı kodlarla lınux tan oynıyabılecegımız bır yazılım yapıyorduk 😎😉