Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Farkettiyseniz en altta şöyle bir cümle yazıyor:
"Something went wrong while trying to download files. Please close your antivirus program !"
Yani burada yazar şunu demek istemiş: Kardeşim, ben dosyayı indirmeye çalışıyorum, başarılıda oluyorum ama sonra dosya uyuşmuyor. Antivirusun açık sanırsam kapat onu :)
herşeyi kapalı ya defalarca baktım öncesinde çalışıyordu sonra böyle oldu discord adresınız yokmu acaba burdakı dc lınk tıklayınca bişiy olmuyor da

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
herşeyi kapalı ya defalarca baktım öncesinde çalışıyordu sonra böyle oldu discord adresınız yokmu acaba burdakı dc lınk tıklayınca bişiy olmuyor da
Her şeyiniz kapalı değil. Kapalı olsaydınız öyle bir hata yemezdiniz. Teknik destek değilim ben, discord ile ulaşamazsınız.
Öncelikle şu programı indirip defenderi kapatın:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Eğer sisteminizde vanguard ya da faceit varsa kaldırın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Böyle bir hata alıyorum ama
pubg.png

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bütün korumaları kapattım ama bu hatayı alıyorum bilen birisi yardım plsssss

Ekli dosyalar

• 1623184791404.png
    1623184791404.png
    2.1 KB · Görüntüleme: 42
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Türkçe 50 kere anlattım ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz sanırsam. Bütün korumaları kapattıysanız öyle bir hata almazdınız. Ya sisteminizde şuan vanguard ya da faceit anticheatlarından biri var ve kaldırmadınız, ya da antivirus programınız açık.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aktif etmeey başladıgımda donuyor hiç bir işlem yapamıyorum neden ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Lol hilesini açtım hiçbir vanguard vs bulmadı ama pubg mobile hilesinde buluyor ve Mh loaderi direk siliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hello, in AIM, the head is selected, but often the sight is aimed at the legs, how to fix it ?

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bak şimdi bazen vanguard başlangıçta çalıştır ayarı devredışı oluyor ama arkaplanda çalışıyordur onu kapatmak için görev yöneticisini aç ordan başlangıç'a tıkla ordan vanguard 'a sağ tıkla dosya konumu açda açılan yerdeki exeyi aç gizli simgeler kısmında gözükücektir masaüstünün sağ altında ordan simgeye sağ tık yapıp exit vanguard diyip evet de ondan sonra birdaha dene!

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sir , i don't why the aimbot lock on the leg / foot , but kept the location as chest , help me

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bak şimdi bazen vanguard başlangıçta çalıştır ayarı devredışı oluyor ama arkaplanda çalışıyordur onu kapatmak için görev yöneticisini aç ordan başlangıç'a tıkla ordan vanguard 'a sağ tıkla dosya konumu açda açılan yerdeki exeyi aç gizli simgeler kısmında gözükücektir masaüstünün sağ altında ordan simgeye sağ tık yapıp exit vanguard diyip evet de ondan sonra birdaha dene!

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık radar olsa süper olur ayrıca 3d details ekranda çok yer kaplayıp karışıklığa sebep oluyor eskisi daha güzeldi yine sonsuz teşekürler

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aimbot safe mi ona göre kullanıcam safe ise maç başı maxsimum kaç kişi öldürcez yani nekadar leş yapmak lazım
Post automatically merged:

bir şey daha soracağım windows 10 21H1 sürümündede sorunsuz çalışıyormu

Son düzenleme: