wittewitte for update
sururkenDusman araba sururken eps onu gostermezdi
just wait...Hocam Güncelleniyor Yazıyor Ne Yapmalıyım?
Sorun çıkmaz ise yarın güncellenir.tahmini ne kadar sürer
Hayır olmaz.Keşke "GÜNCELLENİYOR" yazarak hileyi erişime kapatmasaydınız. 4.4 sürümünde kullanmaya devam ediyordu birçok kişi. Hem açık kalıp aynı anda güncelleme çalışması yapılsa olmaz mı ki?
Yarına güncellenirse 10 üzerinden 10 puanSorun çıkmaz ise yarın güncellenir.
Post automatically merged:
Hayır olmaz.
Hevesini kırmak gibi olmasın ama. Birkaç saat de sürebilir. Birkaç hafta da.Yarına güncellenirse 10 üzerinden 10 puanumarım güncelleme yapılırken hiledeki bug'lar düzeltilir.
Support'un söylediğine göre bir sorun çıkmaz ise yarın. Ama belli olmaz. Kesin birşey diyemiyorum.kolay gelsin iyi calısmalar dillerim
güncelleme nezaman biter acaba Saygılar?
adamsınızSupport'un söylediğine göre bir sorun çıkmaz ise yarın. Ama belli olmaz. Kesin birşey diyemiyorum.
güncelleme bitti mi?Oyun güncellemeden sonra gameloop üzerinden yaşanan sorunu halledebilen var mı ? klavye ile hareket edememe ve diğer sorunları.
Hile güncellemesiyle ilgili değil bu sorduğum soru oyunda karakter hareket etmeme sorunu var şuan ondan bahsettim ben.güncelleme bitti mi?
Hile çalışmıyor zaten şuan dostum.abi target araba sururken eps gostermiyo ?
Uyarı banı yiyebilirsin güncellemen daha iyi olur oyun içinde sorunlar yaşarsın güncellemiş birinin faydalandığı özellikler ile sana sıkıntı yaratır.Oyunu güncellemeden oynayabiliyorum ban yer miyim?
teşekkürler hocamUyarı banı yiyebilirsin güncellemen daha iyi olur oyun içinde sorunlar yaşarsın güncellemiş birinin faydalandığı özellikler ile sana sıkıntı yaratır.