Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Oyun güncellemeden sonra gameloop üzerinden yaşanan sorunu halledebilen var mı ? klavye ile hareket edememe ve diğer sorunları.

O çözüldü bende de aynı sorun vardı hiçbir şey yapmadan oyuna girince düzelmiş şekilde eğitim kampında denedim problem yok.
G H F tuşlarından shift e kadar herşey çıtırında.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Eu precisava de 200 pontos e sempre comia menos. Depois desse truque, todas as minhas mãos terminaram primeiro, nunca diminuindo. Obrigado

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
güncelleme yapılırken hiledeki buglar düzeltilir işalalh . güncelleme ne zaman bitcek

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar hocam ne zaman aktif hale gelir acaba hile düzenleme ne zaman biter bilgi verebilirmisiniz acaba ? emekleriniz için ayrıca teşekkür ederiz hocam

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Merhabalar hocam ne zaman aktif hale gelir acaba hile düzenleme ne zaman biter bilgi verebilirmisiniz acaba ? emekleriniz için ayrıca teşekkür ederiz hocam
kurucular bununla ilgili biligilendirme yaptılar zaten güncel profil mesajlarına bakın görürsün zaten bro

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Başka sitenin hileleri çabucak güncellenmiş. Ama kullanan oyuncular diyorlar ki 2 güne kalmadan ban yiyoruz. O yüzden acele etmeyin. Bizim MemoryHackers ekibi ban yemememiz için her türlü tedbiri alıyor. Yoksa 1 saatte güncellemeyi onlar da bilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Uyarı banı yiyebilirsin güncellemen daha iyi olur oyun içinde sorunlar yaşarsın güncellemiş birinin faydalandığı özellikler ile sana sıkıntı yaratır.
knka yanlış biliyorsun. güncelleme yapmazsa güncelleme yapmayan oyuncularla eşleşir. tek sıkıntı herkes güncellerse tek başına kalır ve oyun bulmaz

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Another site's cheats were updated quickly. But the players who use it say that we are banned before 2 days. So don't rush. Our MemoryHackers team takes every precaution to prevent us from getting banned. Otherwise, they know how to update in 1 hour.
no sir, the cheats was very good, may be the player applied wrong, it was very nice i played alot many time, may be the players mistake that, i played with my original ID, cheats work perfect and nice.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
böyle şeylere yorum yapmak hiç adetim değildir ama bu site başka memoryi bilirim memoryden öteyede gitmem umarım en kısa sürede güncelleme biter daha buradan ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
no sir, the cheats was very good, may be the player applied wrong, it was very nice i played alot many time, may be the players mistake that, i played with my original ID, cheats work perfect and nice.
reis sen beni yanlış anlamışsın. translate ettiğin için olabilir bu yanlış anlama durumu. bizim sitenin hilelerini 20 gündür kullanıoyorum ban yemedim. bizim siteye sözüm yok. diğer hile sitelerinden bahsettim.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Chief, you misunderstood me. This misunderstanding situation may be because you translated. I have been using the cheats of our site for 20 days, I have not been banned. I have no words for our site. I mentioned other cheat sites.
Yes brother i am sorry, i am using translator. yes you are correct, my ID also not ban, i use this cheats. since 2 months i am using and every thing is perfect and nice.

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
It was a good hack , I wish update will be here soon stronger , thank you best team
Post automatically merged:

Yes brother i am sorry, i am using translator. yes you are correct, my ID also not ban, i use this cheats. since 2 months i am using and every thing is perfect and nice.
Have you tried to push conq with hack bro?