Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dude everybody is waiting for the cheat to be updated. but keep in mind developers are not dedicated for only this thing they have more works to do. they have there personal life too. so be patient they will update it as soon as possible
Stop telling it repeatedly like someone is going to give you a medal, this thread is meant for discussion and request thats what everyone is doing I think you know understand that....

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hileyi keşfettikten sonra, kullandığım iki hesabım üçüncü günü görmeden banlandı. Bu süreçte izlediğimi belli etmesem de oto aim'in dibine vurmuştum.

Yeniden hesap oluşturup, sezon ödüllerini alabilmek için tamamen pusarak ve alan dışı oynayarak bir haftada hilesiz şekilde taç v olabildim. Ama bu süreçten sonra haritanın en ücra yerlerine atlamama rağmen, adamlar koltuğumun altına - 40 puanı sıkıştırarak lobiye gönderiyordu.

Hesabımda royale pass olmasına rağmen hileyi tekrar indirdim. Sadece esp özelliğini aktif edip kasmaya başladım. Yine pusarak oynuyor, botların üzerime koştuğunu bile bile onlara bakmıyor sürekli izleniyormuş gibi hareket ediyordum. one man - squad kastığım için hiç birinci olmak gibi kaygılarım olmadı. Tek amacım 3 - 4 kill almak için tekli ikili oyuncuları avlayıp biraz puan alıp devam etmekti. Hiç kda derdim olmadı sadece amacım ödülleri almaktı ve eğlenmekti. Oyuna geç başlamama rağmen 15 gün gibi bir sürede ( çalıştığım için vaktim kısıtlı ) as ile sezonu tamamladım.

Bu süreçte çok uyarmama rağmen as rankında bir çok arkadaşım banlandı. İnsanlar bir süreden sonra sabredemiyor sanırım. Kendinize bir hedef belirleyin ve bu süreçte sabırla acele etmeden, puan kaybetmeden devam edin.

8-10 kill alarak hilesiz ekipler tarafından pohpohlanmak hoşunuza gidiyorsa ban yemeniz çok yakındır. Hileyi, arkadaşlarınızdan daha iyi oyuncu olduğunuzu göstermek için değil daha hızlı rank kasmak için kullanın. Raporlanmadan normal gözükmeye çalışın.

Birkaç eksikliği olsa da hileyi genel olarak beğeniyorum. Yani beklentim büyük olmadığı için ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.

Herkese yeni sezonda başarılar.

Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba. Hile şuan aktif değil sanırım güncelleniyor diye bir ibare görüyorum. geri dönüş rica.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
I am new member in hacker memory group. Last 5 days try hack pubg mobile but I do not success hack pubg mobile. Please someone help me hack pubg mobile
you have to be member+ first to work
Post automatically merged:

Stop telling it repeatedly like someone is going to give you a medal, this thread is meant for discussion and request thats what everyone is doing I think you know understand that....
yes it was made for discussion but asking for a date in every single comment is no discussion anymore it is annoying for the people working to provide this community free premium hacks so we can discuss a new options to be added or somethings to be fixed maybe but rushing them with our comments is not a good idea

Üye
4 HİZMET YILI
❗ ÖNEMLİ BİR UYARI:❗
Arkadaşlar bundan sonra şu hususa dikkat edelim ki birbirimizin kuyusunu kazMAyalım.
Muhakkak ki "hepimiz" BAN yeMEden aylarca hile kullanarak PubG oynamak istiyoruz. O halde OYUN İÇİNDE hile kullanan birini görürseniz RAPORLAMAYIN. Çünkü rapor sayısı arttıkça raporlanan kişi kısa sürede banlanıyor. Bu kişi sen de olabilirdin. Hiç kimse kimseyi raporlamazsa herkes RAHAT RAHAT ban yeMEden oynar. Nihayetinde sen de hile kullanıyorsun, o halde karşındaki kişi de hile kullanarak seni öldürdü diye onu raporlarsan KENDİ KUYUNU KAZMIŞ olursun.
Aynen öyle kanka benim karşıma zaten çok hile denk geliyor hiç reportlamıyorum belki bu hileyi kullanann adamdır diye düşünüyorum hep o yüzden reportlamıyorum umarım hile hiç algılanmaz da New STATE çıkana kadar bunla biraz eğleniriz :D

MY MOM SAYS I AM SPECIAL
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hello there...
You guys are doing great job really, one thing I want to request that while updating the new trick for the new season, could you please add RADAR and VEHICLE signs in it, your effort will be appreciated.
Thanks

Üye
4 HİZMET YILI
Hileyi keşfettikten sonra, kullandığım iki hesabım üçüncü günü görmeden banlandı. Bu süreçte izlediğimi belli etmesem de oto aim'in dibine vurmuştum.

Yeniden hesap oluşturup, sezon ödüllerini alabilmek için tamamen pusarak ve alan dışı oynayarak bir haftada hilesiz şekilde taç v olabildim. Ama bu süreçten sonra haritanın en ücra yerlerine atlamama rağmen, adamlar koltuğumun altına - 40 puanı sıkıştırarak lobiye gönderiyordu.

Hesabımda royale pass olmasına rağmen hileyi tekrar indirdim. Sadece esp özelliğini aktif edip kasmaya başladım. Yine pusarak oynuyor, botların üzerime koştuğunu bile bile onlara bakmıyor sürekli izleniyormuş gibi hareket ediyordum. one man - squad kastığım için hiç birinci olmak gibi kaygılarım olmadı. Tek amacım 3 - 4 kill almak için tekli ikili oyuncuları avlayıp biraz puan alıp devam etmekti. Hiç kda derdim olmadı sadece amacım ödülleri almaktı ve eğlenmekti. Oyuna geç başlamama rağmen 15 gün gibi bir sürede ( çalıştığım için vaktim kısıtlı ) as ile sezonu tamamladım.

Bu süreçte çok uyarmama rağmen as rankında bir çok arkadaşım banlandı. İnsanlar bir süreden sonra sabredemiyor sanırım. Kendinize bir hedef belirleyin ve bu süreçte sabırla acele etmeden, puan kaybetmeden devam edin.

8-10 kill alarak hilesiz ekipler tarafından pohpohlanmak hoşunuza gidiyorsa ban yemeniz çok yakındır. Hileyi, arkadaşlarınızdan daha iyi oyuncu olduğunuzu göstermek için değil daha hızlı rank kasmak için kullanın. Raporlanmadan normal gözükmeye çalışın.

Birkaç eksikliği olsa da hileyi genel olarak beğeniyorum. Yani beklentim büyük olmadığı için ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.

Herkese yeni sezonda başarılar.
düşüncen güzel dostum söylediklerine katılıyorum :)

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
I think it's a good idea of removing the cheat. Because it has some bugs . If the owner fix it . It will be great. But since it's a free hack no one has right to force him
Post automatically merged:

sorry but i think there should an english translation sir
He's a normal member. Not founder or other group. Never mind him.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Güncellendi. 1.5.0.***

1626137398275.png

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
op bypass + antibanla kullansak sorun olmaz dime :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bu silahların mesafesini 100 yapıyorum göstermiyor azaltıyorum göstermiyor arttırıyorum göstermiyor aceba neyden kaynaklanıyor olabilir ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yemin ediyorum gün boyunca yüzümü güldüren tek haber :D 1 saat önce konusunu açmıştım 2-3 saat önce de LeftSpace'e discorddan yazmıştım teşekkürler.
Yemin ediyorum gün boyunca yüzümü güldüren tek haber :D 1 saat önce konusunu açmıştım 2-3 saat önce de LeftSpace'e discorddan yazmıştım teşekkürler.