Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Beyfendi yardim eder misniz rica etsem herşeyi video daki gibi yapıyorum ama aimbot çalışmıyor herşey doğru aimbot neden çalışmıyor sizce
Logitech G Hub'un arkada açık kalmask lazım.
0xC000007b getting this error help me!
[SO] - [EN] There is no solution for that error. That error means your operating system is not supported by our loader. We are only supporting Windows 10 1607-21H1 versions, Windows 8.1 x64, Windows 8 x64 and Windows 7 x64. Our suggest is using Windows 10 1909 for use all of our cheat without any problem.
güncellendi ama niye yine çalışmıyor
Hayır çalışmaktadır.
config atabilecek varmı ?
Konunun ilk sayfasında config mevcut.
failed status 0xc00000022 hatası alıyorum yardım edebilecek varmı _?
[SO] - [TR] Bu hatanın sebebi hileyi bir şeyin engellemesidir. Sizin antivirusünüz , faceit anticheat ya da vanguard anti cheat olabilir. Bunların hepsini kapatmanız gerekmektedir. Kapattıktan sonra servislerinin çalışmadığına da emin olun ve bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra antivirüsünüz kendiliğinden açılırsa kapatmayı unutmayın. Bu adımlardan sonra, hileyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Sanırım aimbot kaldırılmış hileden
Hayır.
hi how to use config and how to load config please guide
bi türlü çalıştırabilen iletişime geçebilir mi
Henüz denemedim ve radar da geldi mi acaba?
Özellikler konunun ilk sayfasında mevcut. Sadece hilenin fix durumu giderildi.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile konusunda üstünüze tanımam. Emekleriniz için teşekkürler...

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bende oyundayken gameloop oyundan atıyor tekrar giriyom tekrar atıyor napmaliyim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kendime göre hile ayarlarını yaptım. Sonrada Config bölümünden "Save Config" dedim. Ayarlarımı içinde barındıran kodun olduğu "ez_pubgm.conf" dosyası "C:\" anadizinine yerleşti. Fakat Config çalışıyor mu test etmek amaçlı oyunu kapattım ve hileyi loadlayıp tekrar açtım. Config bölümüne gelip bu sefer "C:\" anadizininden kaydettiğim ayarlarım olan "ez_pubgm.conf" dosyasını "Load Config" dediğimde hiçbir tepki vermiyor. Kodu manuel olarak kopyalayıp Config bölümündeki "Import from clipboard" seçeneğinden içe aktarmayı denedim o da çalışmıyor. Ama hilenin ilk anasayfasında verilen "Code:" içinde yer alan Config kodunu kopyalayıp "Import from clipboard" dediğimde onu algılıyor. Ben neyi yanlış yapıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim pc sürümü 21h1 olduğu için pubg mobile açamıyorum yardım edermisiniz??

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
new update is not hiding my mouse to use the keyboard

using NORMAL 720p mode in key mapping to make it work but have to remap all the keys manually.

any better solution to fix it ?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Gencolar ban atıyormu hile ya deneyen kullanan varsa yazabilirmi ona göre gerçek hesapla giricem bir türlü emin olamadım güncellendikten sonra
safemidir acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Gencolar ban atıyormu hile ya deneyen kullanan varsa yazabilirmi ona göre gerçek hesapla giricem bir türlü emin olamadım güncellendikten sonra
safemidir acaba ?
ben 1 aydır kullanıyorum hala ban yemedim şimdi güncellendikten sonra deneyeceğim ban atıyor mu diye ama büyük ihtimalle atmıyordur

Üye
4 HİZMET YILI
is the new hack working? i tried the same way, the hack got injected but stayed false, hack was not working in the game? help!
Post automatically merged:

now it is working after i updated the pubg, how do i hide the cursor, with ctrl is not going away

Son düzenleme: