Üye
its work >> thx
reset your network configim getting this error can someone help me ?
OK!
OS Version = Windows 10
Failed ! - Status : 0xC000009A
Press any key to continue . . .
Disable Defender and remove Vanguard.im getting this error can someone help me ?
OK!
OS Version = Windows 10
Failed ! - Status : 0xC000009A
Press any key to continue . . .
21H1 de çalışması lazım hilenin. Kendim format atıp denemiştim. Üstüne tekrar update geldiyse yapacak bir şey yok. Zırt pırt windows desteği ekleyemeyiz arkadaşlar. Formatınızı attıktan sonra windows update kapatın artık.Windows 10 'a (19043) sürüm güncellemesi geldi. Hile bu sürümde çalışmıyor. Güncelleyebilir misiniz lütfen ?
Thank you so much for the solution. it works.look this picture to fix 0xC0000603 / remove the update this
Ekli dosyayı görüntüle 66972
microsoft defender i kapat. chrome ayarlardan da korumayı kapatXFProjectu14.[rar] tehlikeli oldugu için chrome tarafından engellenmiştir diyor . virüs programı kapalı yükleme yapınca bu yazı çıkıyor yardımcı olurmusunuz tesekkur ederim
it's working try clean formatwindows 10 not working
defenderi kapattım yine aynımicrosoft defender i kapat. chrome ayarlardan da korumayı kapat
Post automatically merged:
it's working try clean format
chrome ayarlarına gir güvenlik kısmında koruma yoku işaretle çözülecektirXFProjectu14.[rar] tehlikeli oldugu için chrome tarafından engellenmiştir diyor . virüs programı kapalı yükleme yapınca bu yazı çıkıyor yardımcı olurmusunuz tesekkur ederim
chromedan koruma ayarını da kapatdefenderi kapattım yine aynı