Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Windows ile ilgili hata mesajı alanlar windpws güncellemelerinden en son yüklenenleri geri alın düzeliyor

Üye
4 HİZMET YILI
ben silahları ekledim 100 yazan yeri ne kadar artırsamda 30 metre yaklaşınca görünüyor silahlar ben 100 yada 200 metreden görünsün istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
tôi cũng đã cài đặt nó

vòng tròn màu đen trên màn hình của tôi nhưng tôi không biết cách sử dụng nó đúng cách. Tôi đã làm giống như video hướng dẫn nhưng mục tiêu của tôi bị thiếu, thậm chí tôi đã chết trong mọi trận đấu. Xin hãy hướng dẫn tôi cách sử dụng nó
Aimbot - Enabled: v -> Predict: v -> Key : Left click -> Targer: chest -> Smooth: 10 -> Draw fov: v -> Fov color: Red -> Fov: 90 .... ok googluck ^^!
Post automatically merged:

i alrady installed it also

black circle in my screen but i dont know how to use it properly i did same like toutorial video but my aim is missing even i died in every match plz guide me how to use it
Aimbot - Enabled: v -> Predict: v -> Key : Left click -> Targer: chest -> Smooth: 10 -> Draw fov: v -> Fov color: Red -> Fov: 90 .... ok googluck ^^!

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben böle bir sorun alıyorum
MHLoader Deleted..

OK!
OS Version = Windows 10
Failed ! - Status: 0xC0000603
Press any key to continue . . .

Üye
5 HİZMET YILI
Got 10 year ban twice after using the updated EzPUBGM. May be getting detected. Did anyone get bans?

Üye
4 HİZMET YILI
Hello ,
i am having some problem,,
i am using this hack since 3 months .
even last night it was working perfectly, but today its showing this,
i tried to reset the pc and install again but still not working

MHLoader Deleted.. OK! OS Version = Windows 10 [0] Files do not match,trying to download it again... [0] Fetching data, please wait... [!] Downloading: 100.00 % Download Completed. OK ! [1] Files do not match,trying to download it again... [1] Fetching data, please wait... [!] Downloading: 100.00 % Download Completed. OK ! [2] Files do not match,trying to download it again... [2] Fetching data, please wait... [!] Downloading: 100.00 % Download Completed. OK ! [3] Files do not match,trying to download it again... [3] Fetching data, please wait... [!] Downloading: 100.00 % Download Completed. OK ! [4] Files do not match,trying to download it again... [4] Fetching data, please wait... [!] Downloading: 100.00 % Download Completed. OK ! Something went wrong while trying to download files.Please close your antivirus program ! Initialize Error ! Press any key to continue . . .

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba ,
bir sorunum var,
Bu hack'i 3 aydır kullanıyorum.
dün gece bile mükemmel çalışıyordu, ama bugün bunu gösteriyor,
bilgisayarı sıfırlayıp tekrar kurmayı denedim ama yine olmadı

MHLoader Silindi.. TAMAM MI! İşletim Sistemi Sürümü = Windows 10 [0] Dosyalar eşleşmiyor, tekrar indirmeye çalışıyor... [0] Veriler getiriliyor, lütfen bekleyin... [!] İndiriliyor: %100.00 İndirme Tamamlandı. TAMAM MI ! [1] Dosyalar eşleşmiyor, tekrar indirmeye çalışıyor... [1] Veriler getiriliyor, lütfen bekleyin... [!] İndiriliyor: %100.00 İndirme Tamamlandı. TAMAM MI ! [2] Dosyalar eşleşmiyor, tekrar indirmeye çalışıyor... [2] Veriler getiriliyor, lütfen bekleyin... [!] İndiriliyor: %100.00 İndirme Tamamlandı. TAMAM MI ! [3] Dosyalar eşleşmiyor, tekrar indirmeye çalışıyor... [3] Veriler getiriliyor, lütfen bekleyin... [!] İndiriliyor: %100.00 İndirme Tamamlandı. TAMAM MI ! [4] Dosyalar eşleşmiyor, tekrar indirmeye çalışıyor... [4] Veriler getiriliyor, lütfen bekleyin... [!] İndiriliyor: %100.00 İndirme Tamamlandı. TAMAM MI ! Dosyaları indirmeye çalışırken bir şeyler ters gitti.Lütfen virüsten koruma programınızı kapatın! Başlatma Hatası! Devam etmek için herhangi bir tuşa basın . . .[/ICODb [/QUOTE]

Merhaba ,
bir sorunum var,
Bu hack'i 3 aydır kullanıyorum.
dün gece bile mükemmel çalışıyordu, ama bugün bunu gösteriyor,
bilgisayarı sıfırlayıp tekrar kurmayı denedim ama yine olmadı

MHLoader Silindi.. TAMAM MI! İşletim Sistemi Sürümü = Windows 10 [0] Dosyalar eşleşmiyor, tekrar indirmeye çalışıyor... [0] Veriler getiriliyor, lütfen bekleyin... [!] İndiriliyor: %100.00 İndirme Tamamlandı. TAMAM MI ! [1] Dosyalar eşleşmiyor, tekrar indirmeye çalışıyor... [1] Veriler getiriliyor, lütfen bekleyin... [!] İndiriliyor: %100.00 İndirme Tamamlandı. TAMAM MI ! [2] Dosyalar eşleşmiyor, tekrar indirmeye çalışıyor... [2] Veriler getiriliyor, lütfen bekleyin... [!] İndiriliyor: %100.00 İndirme Tamamlandı. TAMAM MI ! [3] Dosyalar eşleşmiyor, tekrar indirmeye çalışıyor... [3] Veriler getiriliyor, lütfen bekleyin... [!] İndiriliyor: %100.00 İndirme Tamamlandı. TAMAM MI ! [4] Dosyalar eşleşmiyor, tekrar indirmeye çalışıyor... [4] Veriler getiriliyor, lütfen bekleyin... [!] İndiriliyor: %100.00 İndirme Tamamlandı. TAMAM MI ! Dosyaları indirmeye çalışırken bir şeyler ters gitti.Lütfen virüsten koruma programınızı kapatın! Başlatma Hatası! Devam etmek için herhangi bir tuşa basın . . .
bendede bu sorun ya nasıl çözülür

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hilenin tek tıkla çalıştırılması için yazılmış cmd dosyası