waiting for dev fix ithow to turn off object (None) [6000m], it makes me very difficult to aimbot???
waiting for dev fix ithow to turn off object (None) [6000m], it makes me very difficult to aimbot???
ona bi çözüm bulamamışlar bro böyle idare etcenizŞuan aim aşırı derece de kötü yukarı aşşağı sallıyor
önceden az yapıyordu şuan aşırı derece de oynuyorona bi çözüm bulamamışlar bro böyle idare etceniz
esp yı kullan gene avantajlısın bro onunda olmadını duşun elindekıyle yetınmek gerek bazenönceden az yapıyordu şuan aşırı derece de oynuyor
aim ın çözumu yok bro esp ye gelınce anlık gıdıp gelıyor oda çok nadır oluyoresp neden sabit durmuyor sürekli küçülüp duruyor veya kaybolup geri geliyor sizde böyle olmuyormu ya aimbottada ayaklara çekiyor aimi hile çok sıkıntılı
bende nadir değil işte sürekli yapıyor 10 - 15 saniyede bir gidip geliyor adamları göremeyincede ölüyorum sende nekadar sürede oluyor bu durumaim ın çözumu yok bro esp ye gelınce anlık gıdıp gelıyor oda çok nadır oluyor
dedim gibi bende nadır oluyor bı kaç sanıye gdyr sonra gelıyorbende nadir değil işte sürekli yapıyor 10 - 15 saniyede bir gidip geliyor adamları göremeyincede ölüyorum sende nekadar sürede oluyor bu durum
sorun çözüldü modem ayarlarından kaynaklanan bir durummuş. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için belki yararlı olur...arkadaşlar bir sorunum var. bazen pubg loader sorunsuz açılıyor ve oyunda hile sorunsuz çalışıyor. ama bazen ise addblok hatası alıyorum ve loader açılmıyor. sisteminde addblock yok. zaten bazen açılıp bazen açılmaması garip. çözümü olan var mı?
bedava hile bulmuşsun kankam demek ki şuanlık böyleesp neden sabit durmuyor sürekli küçülüp duruyor veya kaybolup geri geliyor sizde böyle olmuyormu ya aimbottada ayaklara çekiyor aimi bu hilede çok sıkıntılı düzeltme yapılması lazım