Ultra Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
im playing perfectly without any bans or problems (gameloop china the version before the last one) either the comments is to distract you and the users or they are doing mistakes.

LeftSpace

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ID spoofladım. yeniden hesap kurdum. sadece MemoryHackers hilesi kullanarak 3 maç oynadıktan sonra 4. maçın içindeyken 10 yıllık ban yedim. bir şeyler var ama ne bilemiyorum.
ben bu hileyle 1 kere bile ban yemedim ne 3 ay yedim nede 10 yıl abartılı ve rahat oynuyorum hala çatır çatır kullanıyorum sen nasıl becerdin ban yemeyi hayret edilecek birşey yani şuan 35 level oldum elmas 4 teyim eğer - yemezsem taç olucam inşallah bence senin bilgisayarında birşey var böyle ban yemen normal değil format at yada attır hem c ye hem d ye at iyice sıfırlansın herşey

Son düzenleme:
aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hi Bro, thanks for response. You mean the Memory UI loader (1st window) after the cheat starts or the Pubg loader (1st window) that remains open after the game starts? Which loader are you suggesting brother?
the MemoryUI program (1st window) should be closed and deleted before starting game.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben bu hileyle 1 kere bile ban yemedim ne 3 ay yedim nede 10 yıl abartılı ve rahat oynuyorum hala çatır çatır kullanıyorum sen nasıl becerdin ban yemeyi hayret edilecek birşey yani şuan 35 level oldum elmas 4 teyim eğer - yemezsem taç olucam inşallah bence senin bilgisayarında birşey var böyle ban yemen normal değil format at yada attır hem c ye hem d ye at iyice sıfırlansın herşey
ilerdeşim önceki yazıma bakarsan dedim ki: ben de yaklaşık 45-50 gün ban yemeden oynadım. As'a kadar yükseldim geçen sezonda. bu sezonda da taç oldum. ama ban yedim 2 gün önce. sonra id spoofladım. yeni hesap kurdum. o hesapta 4 maç atamadan ban yedim. mesele bu

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ilerdeşim önceki yazıma bakarsan dedim ki: ben de yaklaşık 45-50 gün ban yemeden oynadım. As'a kadar yükseldim geçen sezonda. bu sezonda da taç oldum. ama ban yedim 2 gün önce. sonra id spoofladım. yeni hesap kurdum. o hesapta 4 maç atamadan ban yedim. mesele bu
ozaman demekki sen çok report yemişsin seninle uğraşan birileri var ve takibe alınmışsın durmadan banlanıp duruyorsan id spooflamakla olmaz o iş tam format atıcaksın bütün disklere hiçbir kalıntı kalmaması lazım hileye ve oyuna dair herşey sıfırlanmış ve temiz olması lazım formattan sonra ip adresini değiştir ve oyunu öyle kur yoksa aynı ip adresini tanır ve gene ban yersin

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ozaman demekki sen çok report yemişsin seninle uğraşan birileri var ve takibe alınmışsın durmadan banlanıp duruyorsan id spooflamakla olmaz o iş tam format atıcaksın bütün disklere hiçbir kalıntı kalmaması lazım hileye ve oyuna dair herşey sıfırlanmış ve temiz olması lazım formattan sonra ip adresini değiştir ve oyunu öyle kur yoksa aynı ip adresini tanır ve gene ban yersin
Yanlışın var. 50 gün ban yemeden oynadığım hesabım var ya, işte o hesabı 10larca defa ban yediğim emülatörde açtım. ama ban yemedim. milleti paranoyak yapmaya gerek yok. her ban yiyen bilgisayarı sıfırlamaya kalksa işimiz var. id spooflamak yeterli normalde.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yanlışın var. 50 gün ban yemeden oynadığım hesabım var ya, işte o hesabı 10larca defa ban yediğim emülatörde açtım. ama ban yemedim. milleti paranoyak yapmaya gerek yok. her ban yiyen bilgisayarı sıfırlamaya kalksa işimiz var. id spooflamak yeterli normalde.
id spooflamak yetmez diyorum arkadaşım boşuna uğraşma senin tek çaren format ister atarsın ister atmazsın sana kalmış ama atmazsan daha çok ban yersin sen benden demesi birşey biliyorumki söylüyorum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Config ayarı ile ilgili bir video bulamadım bilen varmı?

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hile çok kötü sizden ricamız biraz geliştirin hileyi
Ücretsiz hile anca bu kadar oluyor reis. 2 aydır herkes bu ezpubg hilesindeki açıkları eksikleri söyledi yazdı buraya düzeltilsin diye ama hiçbir şey yapılmadı. Keşke ücretli versiyon da çıkarsalar, eksiksiz, hileyle ilgilenilen bir sürüm, isteyenler satın alsa.. ben alırım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Admin Cs go da ki gibi şu adamlar görüş alanımıza girdiğinde farklı renk olsalar hileyi daha legit kullanabiliriz. Bu şekilde hileyi eminim herkes ister, istemez belli ediyordur.

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ücretsiz hile anca bu kadar oluyor reis. 2 aydır herkes bu ezpubg hilesindeki açıkları eksikleri söyledi yazdı buraya düzeltilsin diye ama hiçbir şey yapılmadı. Keşke ücretli versiyon da çıkarsalar, eksiksiz, hileyle ilgilenilen bir sürüm, isteyenler satın alsa.. ben alırım
parayla alacak olduktan sonra başka hilemi yok sanki ücretsiz diye burdayız ücretli olsa bu hileyi asla almazdım aimbotu berbat bikere esp ye gelince sürekli kaybolup geri geliyor şekilden şekile giriyor küçülüyor vehicle esp yok grenade esp yok dead box yok 2D esp yok

Son düzenleme: