no i got it, i recorded with bandicam, it doesn't record the esp! i tried and it worked! you may also try!Öyle birşey yok hileyi gizleyemezsin
plz hake sand
so nice memoryplz hake sand
nasıl olur ya hile %100 güvenli bak ben taça kadar yükseldim şuanda hesabım 37 level oldu hala ban yemedim sen hangi kademede yedin banıilk banı yedimokadarda belirtmeden oynuyodum bea neyse yeni hesap açarım artık
fatih kankamnasıl olur ya hile %100 güvenli bak ben taça kadar yükseldim şuanda hesabım 37 level oldu hala ban yemedim sen hangi kademede yedin banı
bende fatihim yemedim sende sorun varfatih kankam![]()
Ekran kayıtlarında hileyi gizleyen programlar var. Sadece senin seçtiğin uygulamaların görüntüsünü kaydediyor veya canlı yayına yansıtıyor yayıncıysan. Birçok yayıncı net hile+sekmeme config kullanıyor. Bunun uygulamalı halini görmüştüm bir videoda şu an hatırlamıyorum ismini. Ararsan bulursunÖyle birşey yok hileyi gizleyemezsin
fatihe kadar çıkmışsın ban yememişsin fatihten sonramı ban yiyorsun ozaman çok belli etmişsin yada mutlaka birşey var senin pc de ban yemeni tetikleyen virüs kalıntı vsfatih kankam![]()
ben belli ederek taç 1 e kadar yükseldim as olmama çok az kaldı daha ban yok ilk defa bir hilede bukadar yüksek kademeye kadar ban yemeden gelebildim hemde hileyi belli ederek yaptım bunu. Başka hilelerde belli etmesem bile altında yada elmasta falan hep ban yiyordum ama bunda öyle birşey olmadı bu forum bir harika ya hala çok mutluyum burada olduğum için hem bansız hem ücretsiz çok iyisiniz yaaaaarkadaşlar hile çıktığından beri belli etmeden oynuyorum hayla ban yok
zaten fatihe kadar ban yemeyipte sonradan yiyenin bilgisayarında sıkıntı var demektirbende fatihim yemedim sende sorun var
knkm çok eskiden hile kullandım ban yemiştim vn hax ten fakat o olaydan sonra pc 2-3 kere sağlam formatlar yedi kalıntılar olamaz yaben belli ederek taç 1 e kadar yükseldim as olmama çok az kaldı daha ban yok ilk defa bir hilede bukadar yüksek kademeye kadar ban yemeden gelebildim hemde hileyi belli ederek yaptım bunu. Başka hilelerde belli etmesem bile altında yada elmasta falan hep ban yiyordum ama bunda öyle birşey olmadı bu forum bir harika ya hala çok mutluyum burada olduğum için hem bansız hem ücretsiz çok iyisiniz yaaaa
Post automatically merged:
zaten fatihe kadar ban yemeyipte sonradan yiyenin bilgisayarında sıkıntı var demektir
kardeşim sende silahların yeri felan görünüyormu bende görünmüyor mesafeyi azaltsamda silip baştan yapsamda yok hiçbir şeyin yeri görünmüyor silahın ismini felan aynı şekilde yazıyorum rengini felan ayarlıyorum Add yazıyor ekliyorum fakat yok ?ben belli ederek taç 1 e kadar yükseldim as olmama çok az kaldı daha ban yok ilk defa bir hilede bukadar yüksek kademeye kadar ban yemeden gelebildim hemde hileyi belli ederek yaptım bunu. Başka hilelerde belli etmesem bile altında yada elmasta falan hep ban yiyordum ama bunda öyle birşey olmadı bu forum bir harika ya hala çok mutluyum burada olduğum için hem bansız hem ücretsiz çok iyisiniz yaaaa
zaten fatihe kadar ban yemeyipte sonradan yiyenin bilgisayarında sıkıntı var demektir
bende öyle bir sıkıntı yok silahların yerleri gözüküyor renklerinide ayarladım sorunsuz çalışıyor hocam sen en iyisi bi format at en temizi ozaman düzelir sorunun belkiknkm çok eskiden hile kullandım ban yemiştim ****** ten fakat o olaydan sonra pc 2-3 kere sağlam formatlar yedi kalıntılar olamaz ya
kardeşim sende silahların yeri felan görünüyormu bende görünmüyor mesafeyi azaltsamda silip baştan yapsamda yok hiçbir şeyin yeri görünmüyor silahın ismini felan aynı şekilde yazıyorum rengini felan ayarlıyorum Add yazıyor ekliyorum fakat yok ?
o hata değil ki o şey çıktığında oyunun içine girince lobide enter tuşuna basacaksın iştearkadaşlar hile anlatımda olduğu gibi açılmıyor. os windows 10 yazıp hata veriyor press any key continue yazıyor sebebini bilen var mı