Seçkin Üye
10 yıl
what is your kda?
hangi kademedeyken yedin banı
yes brotherWin10 x64 1607-21H1
What is your window version?
7.1 varken neden tekrardan 4.4 ü geri getirdilerAOW4.4 Güncellemesi Hileyi etkileyecekmi @LeftSpace
eğer ok! os windows 10 failed - status 0x0C0000428 kodlu hatayı alıyorsan biostan secure boot özelliğini disable konumuna getir düzelir.aynı şekilde yapıyorum ama olmuyor yardımcı olurmusunuz
Same for me no probleme .. thanks admin's and MH forum for all your effortim playing without any problems now ... the ones saying 10 years maybe they are lying or they are doing a mistake
After you said you got banned, i played 10 games, nothing happened. Let's play legally, my KDA is 2.89. Good luck.Kd 4.30 sezon 19. As 8, 20 sezon taç 3 fazla kasmadm 10 yıl ban
aynen bro bende sorunsuz oynuyorum as a kadar çıktım hatta kd puanım 6.53 10 yıl ban yiyenlerde kesin sıkıntı var bencede bu hiç normal deyilşu an sorunsuz oynuyorum... 10 yıl diyenler belki yalan söylüyor, ya da hata yapıyora
use streamlabscan i hide the cheat from OBS ?
bu sorun herkezde var bende bile var eğer aimbot ayaklara nişan alırsa öleceksin yapçak birşey yokmerhaba, hile/hack ile ilgili bazı sorunlarım var bazen aimbot ayaklarıma kilitleniyor ve bazen esp kayboluyor evet birisi bana yardım edebilir mi, yoksa başka insanlarda bu sorunlar var mı
tamam cevap için teşekkürlerbu sorun herkezde var bende bile var eğer aimbot ayaklara nişan alırsa öleceksin yapçak birşey yok