Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hilw 1 haftadır çalışıııyordu. bugun memoryui uygulamasına giriş yapmalısın uyarası alıyorum ve hile açılmıyor. sebebi ne olabilir?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu uyglumayı anlamıyorum bazen defender hiç uyarı vermiyor bazen ise sürekli trojen bulundu uyarısı gönderiyor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Dostlar ben indirdim de sorun çıkıyor üye+ ile alakalımı ve üye üstü olmak için ne yapmalıyım?
Post automatically merged:

Yapamadım destek lütfen xf yi kurarken hata oluşuyor :/

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ban yiyenler hileyi çok bariz belli ederseniz tabi ki ban yersiniz. Bazen karşıma geliyorlar belki bu hileyi kullanıyorlar bildirmiyorum fakat izliyorum tam bir avel yani adamı görmeden adama odaklanıyor, çimenlerden direk tarıyor çok bariz belli ediyor ee haliyle ban yemeniz normal insan gibi kullanırsanız daha uzun ömürlü olacaktır.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ban yiyenler hileyi çok bariz belli ederseniz tabi ki ban yersiniz. Bazen karşıma geliyorlar belki bu hileyi kullanıyorlar bildirmiyorum fakat izliyorum tam bir avel yani adamı görmeden adama odaklanıyor, çimenlerden direk tarıyor çok bariz belli ediyor ee haliyle ban yemeniz normal insan gibi kullanırsanız daha uzun ömürlü olacaktır.
bildirsende fark etmiyorki hile undetected olduktan sonra hiçbirşey olmaz ben sisten ottan çimenden tarıyorum daha 1 kez banlanmadım hesabım as kademesinde kendi takımımdakiler benim hile olduğumu anladılar ve mikrofondan küfürler edip bildirdiler ama buna rağmen halen banlatamadılar

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Please Answer me
how to hide ESP From OBS Stream
I Want Stream And Hide The ESP From Stream

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
IMG20210802214115.jpg

Banned for 1 week? Surprising after months of working.

Maybe my team got reported or maybe i got banned because my teammate got banned on yesterday.

Recap of Yesterday play:
1. Teammate got banned. He was Ace Master or Dominator with 5 KD
2. Next match, i got paired up with another 2 very aggressive hackers dominated the entire match
3. On my part i play with Mini Gun only. I dont really do unbelievable dominating kills. I do long range shots mostly.

So whats the reason for this 1 week ban. Very rare ban and lucky short ban

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
IMG20210802214115.jpg

Maybe my team got reported or maybe i got banned because my teammate got banned on yesterday.

Recap of Yesterday play:
2. Next match, i got paired up with another 2 very aggressive hackers dominated the entire match
3. On my part i play with Mini Gun only. I dont really do unbelievable dominating kills. I do long range shots mostly.

1-week ban is usually for those who team up with cheaters. 3 month for using and third party apps /plugins and 10 years for aggresive hacks

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
IMG20210802214115.jpg

Recap of Yesterday play:

1 Week ban for playing with cheaters