Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ya beyler silahları diğer itemleri nasıl görürüm aktif yapıyorum ama bi yardım edecek olan var mı

Üye
4 HİZMET YILI
FDGDFGDFGDF
Post automatically merged:

.

Son düzenleme:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

nader11ndeu

LeftSpace
Hocam hileye biraz ufak ayar çekebilirseniz daha güzel olur diye düşünüyorum. Öncelikle
-isimler tercihe bağlı olarak açılıp kapatılabilir olmalı
-hile, biz dahil takım arkadaşlarımızıda sık sık gösteriyor.Bir gösteriyor bir göstermiyor, burada bir sıkıntı var sanırım.
-yine bazen kimseyi göstermezken aşağı yukarı bakınca gösteriyor.​

Üye
4 HİZMET YILI
arkadaşlar hile aktif oluyor silahlar, düşmanlar vs görülüyor ama mouse çalışmıyor ve kontroller sapıtıyor ne yapmam lazım acaba? Şimdiden teşekkürler.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI

nader11ndeu

LeftSpace

Hocam hileye biraz ufak ayar çekebilirseniz daha güzel olur diye düşünüyorum. Öncelikle​

-isimler tercihe bağlı olarak açılıp kapatılabilir olmalı​

-hile, biz dahil takım arkadaşlarımızıda sık sık gösteriyor.Bir gösteriyor bir göstermiyor, burada bir sıkıntı var sanırım.​

-yine bazen kimseyi göstermezken aşağı yukarı bakınca gösteriyor.​

iş sadece esp ile bitmiyorki hocam aimbot tada çok sıkıntı var düşmana tam ateş edip vurmaya sıkıyorsun esp değişmeye başlıyor sanki küçülüyor şekil değiştiriyor kayboluyor esp küçüldükten sonra aimbotta belden aşağıya hedef alıp sapıtıyor

Son düzenleme:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
iş sadece esp ile bitmiyorki hocam aimbot tada çok sıkıntı var düşmana tam ateş edip vurmaya sıkıyorsun esp değişmeye başlıyor sanki küçülüyor şekil değiştiriyor kayboluyor esp küçüldükten sonra aimbotta belden aşağıya hedef alıp sapıtıyor
Hocam ben sadece esp, adam mesafesi kullanıyorum. Genelde herkesin kullandığı bir parametre, öncelikli olması açısından dedim.aim botu vs hiç kullanmadım, kullanmamda.Oda oldumu pc kendi kendine oynuyor demektir, csgo girip bot vursam en azından kendimin vurduğunu bilirim. Aimbotlu oynayınca zevk vermiyor, senin yaptığın bir şey yok.kendi kendini kandırmış oluyorsun.

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hocam ben sadece esp, adam mesafesi kullanıyorum. Genelde herkesin kullandığı bir parametre, öncelikli olması açısından dedim.aim botu vs hiç kullanmadım, kullanmamda.Oda oldumu pc kendi kendine oynuyor demektir, csgo girip bot vursam en azından kendimin vurduğunu bilirim. Aimbotlu oynayınca zevk vermiyor, senin yaptığın bir şey yok.kendi kendini kandırmış oluyorsun.
o senin görüşün hocam ben aimbot kullanırım neden dersen herkez esp ile oynuyor ee ozaman benim esp hilesini açmamın ne anlamı kaldı sen beni görücen ben seni görücem yine aynı şey ama aimbot açınca işin rengi değişiyor çünkü aimi çoğunluk kullanmıyor

Son düzenleme:
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
o senin görüşün hocam ben aimbot kullanırım neden dersen herkez esp ile oynuyor ee ozaman benim esp hilesini açmamın ne anlamı kaldı sen beni görücen ben seni görücem yine aynı şey ama aimbot açınca işin rengi değişiyor çünkü aimi çoğunluk kullanmıyor
Bakış açısıdır hocam, saygı duyarım. Lakin aim bot hakkında benim görüşüm bu. Onlarca hesap banlattım, onlarca hesapta hile açtım. Lakin aim botla oynadığım oyun sayısı 3-4 geçmemiştir. Oynadım, biliyorum. Esp ile adamı görüp, aim botla kitleniyorum. Adam ölüyor, peki benim başarım nerede?Adamı ben görmedim hile gördü; adamı ben aim almadım hile aldı. Ben sadece sol tıka bastım adam öldü. Oyun sonuda bir sayı olarak kill sayısı verdi. Bu adamı ben mi vurdum? Teknik olarak öyle ama mantık olarak değil malesef. Hiçbir yetenek, hiçbir uğraş vermedim. Hile herşeyi yaptı, başkası iyi bir oyuncu olduğuma sanabilir ama her şeyi hile yapıyor, bunu biliyorum. Yani aim bot kullanan için benim görüşüm bu. İsteyen istediğini kullansın tabi orası ayrı. Dersen ki niye esp kullanıyorsun, hiç kullanma hile. Keşke ama oyunda başta aim bot olmak üzere tonlarca hileci varken, hilesiz gariban gariban dolaşmakta kerizlik oluyor. En azından adama göreyimde gerisi halledersem benim başarım olur, edemezsem benim başarısızlığım olur, gözüyle bakıyorum. Bunu bu kadar açıkladım, çünkü genelde hile formunda hileyi mi kötüyorsun diyen boş kutular çok çıkıyor, öyle davranmadığın için yazdım.