- Yasaklandı
- #2,681
Banlı Üye
bence esp ile alakalı olmalı çünkü esp tam ateş edecekken küçülüyor ve aimbotta otomatik olarak aşağıya çekiyorarkadaşlar aim çoğu zaman ayağa kayıyor sebebi nedir aceba
bence esp ile alakalı olmalı çünkü esp tam ateş edecekken küçülüyor ve aimbotta otomatik olarak aşağıya çekiyorarkadaşlar aim çoğu zaman ayağa kayıyor sebebi nedir aceba
global varken neden koreyi tercih ediyorsun ki ?arkadaşlar korede çalışırmı
çünkü adamlar en güzel kıyafetleri silahları araçları bedava veriyor ve sınırsız veriyor reisglobal varken neden koreyi tercih ediyorsun ki ?
Bypassing emu detection probably will lead you to get ban.do you guys bypass emu detection?
matchmaking takes long time...
Sadly, there will be no support for Windows 11 for now. We are and the world is still using Windows 10.Please update for Windows 11 , Request for Developer's .
ilk defa duydum mantığı ne kiçünkü adamlar en güzel kıyafetleri silahları araçları bedava veriyor ve sınırsız veriyor reis
Post automatically merged:
çünkü adamlar en güzel kıyafetleri silahları araçları bedava veriyor ve sınırsız veriyor reis
kanka ülke ülke verdikleri hediye değişiyor verdikleri en değersiz şeyler bizim ülkede tr ye dandik dandik kıyafetleri bile 3 günlük veriyorlar turuncu siyah kaplamalarını bedava çıkarttım destansı kıyafetleri bedava çıkarttım kalkan uaz aldım ve bunları bedava yaptımilk defa duydum mantığı ne ki
güncelledim çalışıyorEmulator yeni güncelleme gelmiş. Güncelleyen var mı? çalışıyor mu?
Emülatör güncelleme gelmiş ondan olabilir. Emülatörü güncelleOyuna girince menü geliyor sonra gidiyor neden olabilir?
Antivirüs kapalı
Directx seçili
Vanguard silili
21h1 windows 10 kullanıyorum
ve lobiye girince basıyorum entere
kral aim neden adama kitlenmiyor ya bir türlü anlayamadım adam dışında her yere sıkıyorEmülatör güncelleme gelmiş ondan olabilir. Emülatörü güncelle
kanka aim adama odaklanıyor mu bende olmuyor hangi ayarı yaptın yazar mısın acabaskeleton esp de adamların kafası görünmüyor eğer mümkünse esp deki kafa yıda çizebilirmisiniz kar98 m24 gibi keskin nişancı tüfeklerini kullanırken çok lazım oluyor adamın kafasını göremiyoruz
kanka bende var ama herkesde yok sanırım bir türlü adama düzgünce odaklanmıyor hep adamın etrafına odaklanıyorbır sorun mu var ....