21H2 çıktı21H1 de şuanda hile çalışıyor zaten en güncel sürüm o
21H2 çıktı21H1 de şuanda hile çalışıyor zaten en güncel sürüm o
iyide link neden yok ozaman internette araştırdım bulamadım 21H2 yi bi türlü21H2 çıktı
Klavye - Kontrol - Tuş Basmama - Sandık Açıldığında Sayfa Kaydırmama Gibi Hataların Çözümüdür...hile açılıyo ama nedense kontroller karışıyo, kendi kedine sola sağa gidiyo ateş ediyo
bunun bir çözümü yokmu ??
hileyi kapattım yine aynı sorun, space yumruk olmuş, ctrl ile mouse iconu çıkarıp sonra yeniden ctrl yapıp oyuna döünce daha bariz oluyo hata, kontrolleri sıfırladım yine aynı
bilgisi olan var mı ?
çalışmıyormuş sanırım
teşekkür ederim vakit ayırıp yazmışsın..Klavye - Kontrol - Tuş Basmama - Sandık Açıldığında Sayfa Kaydırmama Gibi Hataların Çözümüdür...
1-Oyuna Giriş Yap.
2-Lobby Ekranında İken; Sağ Alt Köşedeki Menüden "Ayarlar"a Tıkla.
3-Açılan Ayarlar Bölümünden Sol Alttaki "Çıkış Yap"a Tıkla.
4-Oyun Giriş Ekranında İken Sağ Taraftan "Tamir Et" Seçeneğine Tıkla.
5-Tamir Etme Bölümünde; Sadece "Olağan Tamir" ve "Varsayılan Ayarları Uygula" Seçeneklerini İşaretle ve "Tamam"a Bas.
6-Tamir Bittikten Sonra Oyunu ve Sağ Alttaki Bildirim Alanından Gameloop'u Kapat.
7-Sonra Tekrar Oyuna Giriş Yap ve Ardından Eğlence Parkı Moduna Gir.
8-Eğlence Parkı'nda İken Gameloop Başlık Çubuğundan "Tuş Atama" ya Tıkla.
9-Tuş Atama Modu Bölümünden Kullandığın Çözünürlüğü Seç ve Kaydet'e Bas.
10- Tekrar Tuş Atama Modu Bölümünden Kullandığın Çözünürlüğü Seç ve Sıfırla'ya Bas, Ardından Kaydet.
11-Sonra Oyunu ve Sağ Alttaki Bildirim Alanından Gameloop'u Kapatıp, Tekrar Oyuna Giriş Yap.
12-Sonrasında Oyun İçi Kontrol ve Hassasiyet Ayarlarını Kendine Göre Düzenle...
Teşekkürler...
Dostum 4-5 gündür aralıksız kullanıyorum hiç böyle bir problem yaşamadım sadece atlarken gidip geliyor o da normal yüklenmesi vs. Sistemsel bir olay olabilir mi acaba?esp sık sık gidip geliyor düşmanlara nişan alırken kayboluyor
Rica Ederim. Sorunun Çözüldüyse Ne Mutlu...teşekkür ederim vakit ayırıp yazmışsın..
Merhabalar. Disable secure boot option in bios hatası alıyorum çözümü nedir ?