kafaya tek tek atacaksınhileye sekmemede eklenseydi keşke silahlar çok fazla tepiyor aimbotun hiçbir anlamı kalmıyor uzak mesafelerden tararken
ya da gövdeye alıp otomatik tarayabilirsin
kafaya tek tek atacaksınhileye sekmemede eklenseydi keşke silahlar çok fazla tepiyor aimbotun hiçbir anlamı kalmıyor uzak mesafelerden tararken
esp geliyormuherşeyi yapıyorum uçağa gelince oyundan atıyor neden olabilir ?
aimbot ban yediriyor kullanma sakın hesabına yazık olur daha bugün ban yedim aimdenHile stabil çalışmakta fakat aimbotun düzeltimesi gerekli. Saçma sapan yerlere kayabiliyor
your previous acc was also banned because of aimbotaimbot is getting banned, don't use it, it's a shame on your account, I just got banned today aimden
Umrumda bile değil kanka. Ben Pubgyi suriyeli ve afganları çıldırtmak için oynuyorum. Oyun onlardan geçilmiyoraimbot ban yediriyor kullanma sakın hesabına yazık olur daha bugün ban yedim aimden
hairBu sitede telefon için hile gelecek mi ?
In DWORD_VIP_R3 only the overlay got detected, but the DWORD aimbot is safe till last.Hey bro GHUB aimbot is giving ban, can you do something about it, many paid hacks are using mouse event and they're safe even with aggressive game play @LeftSpace.
kardes cok sekiyor sıkarken yukarı cekiyor ondan dolayı vuruluyoruz varmı formülüK I L C I K S I Z
nope,does it work on win 7?