Aimbotu oyun içinde mini kullanırken kullanırsan çok belli etmez avm ve diğer knt ler ile kullanırsan çok belli etmez özellikle aim kayması yaşamazsan bir şey olmaz ama aimi hangi tuşa atadıysan ve karşı rakibi o şekilde takip edersen net ban yersin o yüzden sadece aimi kafaya ayarlayıp knt ile kullanırsan sadece daha iyi olur risk kalmaz yakın fight ta çokta gerek yok aime.aim botta ban riski varmıdır
use windscribe vpn connect turkey and try it again.Ekli dosyayı görüntüle 68308
Hello, I just want to thank you to the developer who create this hack Im from malaysia ..
I was using this hack since April 2021 until now I still using
But now I have problems with load the hack
Always pop out / loader pi fail
but I already follow the instruction restart the intenert and pc
I also change my DNS server to
8.8.8.8
8.8.4.4.
but not working
Turkish language
Merhaba, ben sadece bu hack'i oluşturan geliştiriciye teşekkür etmek istiyorum Im from malesia ..
Bu hack'i Nisan 2021'den beri kullanıyordum, şimdiye kadar hala kullanıyorum
Ama şimdi hack'i yüklemekle ilgili sorunlarım var
Her zaman dışarı çıkar / yükleyici pi başarısız
ama ben zaten talimatı takip ediyorum, intenert ve pc'yi yeniden başlatın
DNS sunucumu da değiştiriyorum
8.8.8.8
8.8.4.4.
ama çalışmıyor
hacı memoryUı download ı sil yeniden yükle benim öyle düzeldibeyler sizde bozulmuyormu klavye tuşları 2 veya 3 maç sonra sürekli klavyenin tuşları kilitleniyor resimde gördüğünüz gibi rp saygısı yazıyor ve hareket edemiyorum sanki karakter kilitleniyor gibi birşey oluyor bunun benden kaynaklı bir hata olduğunu düşünmüyorum bence oyun ile alakalıdır siz ne düşünüyorsunuz sizdede böyle birşey oldumu hiç
Smooth : 5arkadaşlar aimbot ayarınız nasıl ben yapamadım gövdeyi işaretliyorm baska yere atıyor
sameOld bug is occurring again, enemy esp disappears when the enemy get inside the car @nader11ndeu... @LeftSpace...
Yes it is buggedis the hack still bugged ?
kral hilede ban atma olayı varmıesp bence eskisinden çok daha güzel olmuş neden derseniz etraftaki Düşmanları daha hızlı tespit ediyor adamları hareketlerine uygun gösteriyor küçülme kaybolma vs olmuyor bu sefer tam kusursuz bir esp olmuş benimde sizden beklentim buydu zaten ellerinize sağlık çok başarılı ve kaliteli bir hile