- Yasaklandı
- #3,321
Banlı Üye
belli etmeden oynarsan bişey olmaz mesela adamları görüyorsun diye hemen üstüne gitmiycen adamları görmüyormuş gibi davranacaksınkral hilede ban atma olayı varmı
belli etmeden oynarsan bişey olmaz mesela adamları görüyorsun diye hemen üstüne gitmiycen adamları görmüyormuş gibi davranacaksınkral hilede ban atma olayı varmı
Yeah but when enemy gets in a car ESP stopsesp bence eskisinden çok daha güzel olmuş neden derseniz etraftaki Düşmanları daha hızlı tespit ediyor adamları hareketlerine uygun gösteriyor küçülme kaybolma vs olmuyor bu sefer tam kusursuz bir esp olmuş benimde sizden beklentim buydu zaten ellerinize sağlık çok başarılı ve kaliteli bir hile
oyunun hatası o 2 maçta bir oyundan çıkıp yeniden giricen başka oynayamazsınKonuyla alakasız ama konu açmayım dedim... Bot moddan nasıl kultuluyoruz SAYGI diye bişey çıkıyor sürekli ....
Eywallah kardeşim.... Ben de diyorum ne iş.....oyunun hatası o 2 maçta bir oyundan çıkıp yeniden giricen başka oynayamazsın
same bro.. penat mau buat...Ekli dosyayı görüntüle 68308
Hello, I just want to thank you to the developer who create this hack Im from malaysia ..
I was using this hack since April 2021 until now I still using
But now I have problems with load the hack
Always pop out / loader pi fail
but I already follow the instruction restart the intenert and pc
I also change my DNS server to
8.8.8.8
8.8.4.4.
but not working
Turkish language
Hi, I just want to thank the developer who created this hack Im from malesia..
I've been using this hack since April 2021, still using it until now
But now I have problems with installing the hack
Always pops out/loader pi fails
but i already follow the instruction, restart intenert and pc
I also change my DNS server
8.8.8.8
8.8.4.4.
but it doesn't work
Valla süper olurdu en çok aradığım şeyHilede İtem Esp bölümünde Sniper Susturucusu var ama Otomatik Silahlar için Susturucu yok ekleme şansınız varmı ?
having same issueafter 1 game, all UI, and Map disappears , only word Respect on top left screen, I tried Relog, redownload, game and hack, but still happen , any solution ?