- Yasaklandı
- #3,861
Banlı Üye
mümkünse oto aşağı çekme hilesini geri getirin aimbot kolay kolay vurmuyor çünkü
gördüğümü vurdum öyle söyleyeyim çokta koşmadım bota falan ama yedik banıLegit mi oynuyordunuz 3 aydır merak ettim de.
You must be using aimbot, aimbot is detected it's not the reports...i got a ban because i reached top 9000 and had many reports and i was killing behind smoke and trees![]()
bota koşsan daha iyiydi çünkü botlar bildiremez ama oyuncular bildirebilirgördüğümü vurdum öyle söyleyeyim çokta koşmadım bota falan ama yedik banı![]()
Onla alakası yok o adamlara bakarak çıkıp vurursa vs. belli oluyor şuan hileyle sanırım 200 saatim olmuşturbota koşsan daha iyiydi çünkü botlar bildiremez ama oyuncular bildirebilir
ölenler direkt izleyici moduna geçiyor zaten ne yaptığın orda ortaya çıkıyor her türlü ban kaçınılmaz oluyor bu yüzden belli etmemek şart bencedeOnla alakası yok o adamlara bakarak çıkıp vurursa vs. belli oluyor şuan hileyle sanırım 200 saatim olmuştur![]()
Evet şahsen en son ki(şuan ki) hesabımda bu sezon taç'a kadar çıktım daha da oynamıyorum zaten kardeşim oynuyor o da ban yemiyor şuan rankım ne halde bilmiyorumölenler direkt izleyici moduna geçiyor zaten ne yaptığın orda ortaya çıkıyor her türlü bu yüzden belli etmemek şart bencede
Hey buddy can you do something about the aimbot, ghub aimbot is detected can you bring back the old dword aimbot...Small Update.
- Item ESP Improved (no longer shows picked up items)
- Performance improve.
- Car ESP Feature.
- Item ESP iyileştirildi (artık alınan itemleri göstermiyor.)
- Performans iyileştirildi.
- Araç ESP eklendi.
![]()
ghub is not detected bud. stop spreading misinfo.Hey buddy can you do something about the aimbot, ghub aimbot is detected can you bring back the old dword aimbot...
Aksine botlara koşsan ban yeme ihtimalin olmazdı çünkü botlar seni bildiremez. Dur bakalım bizde kullanıyoruz aşırı legit takılıyorum biz ne zaman yicez acabagördüğümü vurdum öyle söyleyeyim çokta koşmadım bota falan ama yedik banı![]()
ben güncelledim sorun olmadıemulatore güncelleme geldi güncellesem mi acaba 600mb gibi bir şey.