Ultra Üye
but i tested it 4 months ago it was working too on 21h2Updated. Changelog:
*Windows 10 21H2 support added.
but i tested it 4 months ago it was working too on 21h2Updated. Changelog:
*Windows 10 21H2 support added.
az önce gönderilen habere göre evet deneyip bilgilendirebilecek arkadaşlar olursa herkes için yararlı olur21H2 de sorunsuz çalışıyormu ezpubgm hack
bu hatanın öncesinde vanguard yada yada faceit kapatın pc yi yeniden başlatın gibi birşey yazıyormuydu ona bi dkkt etLütfen hileyi çalıştırmadan önce oyunu kapatınız...
Press any key to continue . . . Hatası veriyor şuan @LeftSpace
şu anda herkeste aynı sorun var acmıyorbu hatanın öncesinde vanguard yada yada faceit kapatın pc yi yeniden başlatın gibi birşey yazıyormuydu ona bi dkkt et
açılıyor şuan bende herkeste açılmadığı kanısına nerden vardın?şu anda herkeste aynı sorun var acmıyor
yorumun üstüne bnde denedim bndede açmadı herşey kapalı zaten her gün kullandıgım hileydi suan hata veriyor bndedeaçılıyor şuan bende herkeste açılmadığı kanısına nerden vardın?
21h2 demi açmıyoryorumun üstüne bnde denedim bndede açmadı herşey kapalı zaten her gün kullandıgım hileydi suan hata veriyor bndede
şuan oyundayım gayet iyi çalışıyor..yorumun üstüne bnde denedim bndede açmadı herşey kapalı zaten her gün kullandıgım hileydi suan hata veriyor bndede
arkadasımda kullanıyor acılmıyor oyundan cıkıp gırersen sende acamazsınaçılıyor şuan bende herkeste açılmadığı kanısına nerden vardın?
oyundan cık gır acamazsınşuan oyundayım gayet iyi çalışıyor..
20h221h2 demi açmıyor
az önce girdim ben dostum daha 5 dakika olmadıı maça bile yeni başladım.Hile açılırken cmd de güncellediğini görünce konuya girip bakmak istedim bi problem yok bende arkadaşarkadasımda kullanıyor acılmıyor oyundan cıkıp gırersen sende acamazsın
21h2 ne oluo
şu anda herkeste aynı sorun var acmıyor
Hileyi çalıştırabilmeniz için hileyi oyunu tamamen kapatıp, daha sonra hileyi çalıştırıp oyunu öyle açmanız lazım. Konuda yazmasına rağmen bazı salaklar oyun açıkken loaderi açıyor ondan böyle bir kontrol koydum.arkadasımda kullanıyor acılmıyor oyundan cıkıp gırersen sende acamazsın
oyundan cık gır acamazsın
çalıştığını daha nasıl inandırabilirim anlamadımmHileyi çalıştırabilmeniz için hileyi oyunu tamamen kapatıp, daha sonra hileyi çalıştırıp oyunu öyle açmanız lazım. Konuda yazmasına rağmen bazı salaklar oyun açıkken loaderi açıyor ondan böyle bir kontrol koydum.
Görev yöneticisini açıp "AndroidEmulator.exe" ya da "AndroidEmulatorEn.exe" çalışıyorsa sonlandırın.