Onaylı Üye
21 h2 ye mı guncellıyım pcyı acaba ondanmı 21 h1 le kullanıyodum
Vanguard silip bilgisayarı yeniden başlatın.21 h2 ye mı guncellıyım pcyı acaba ondanmı 21 h1 le kullanıyodum
Git bilgisayarını yeniden başlat, 10 dakika sonra dene düzelicek hallediyorum şimdi.nerdeki vanguard dedıgınız sey bende yoktu o
Türkçe okuma yazman varsa 10 dakika sonra dene dedim.yenıden baslatıp denedım olmadı
Do something for the aimbot buddy, atleast add an option for old EXT Aimbot. I've even bought a logitech mouse for this, but still getting ban when we reach ace.Updated. Changelog:
*Windows 10 21H2 support added.
forumda config mevcut macro forumda mevcut değilbansız makro varmı bilen biri söylesin lütfen aimbot için lazım makrosuz aimbot hiç vurmuyor otomaktik aşağı çekme hilesi yapmak istiyorum
i'm gonna try it thank you memory hacker team.after change is it still safe?
Emülatör ayarlarından Render modeyi Directx + yapın.Sabah 1 kere çalıştırdım ama şuan entera basıyorrum sesi duyuyoum ama hile menusu gelmiyorr aktif olmuyor
adamın dedıgıne var mı bır cozum ?*Do something for the aimbot buddy, atleast add an option for old EXT Aimbot. I've even bought a logitech mouse for this, but still getting ban when we reach ace.
çok teşekkür ediyorum düzeldiEmülatör ayarlarından Render modeyi Directx + yapın.
emülatör ayarlarından DirectX seçip tekrardan denemelisin oyun kapalıyken yapmalısınSabah 1 kere çalıştırdım ama şuan entera basıyorrum sesi duyuyoum ama hile menusu gelmiyorr aktif olmuyor
evet ya bendede çok sık oluyor sürekli donma yapıyor tamda nişan alıp ateş ederken zooort diye ses çıkıyor takılıyorpubg de kasmasa güzel olacak hileyle elinize sağlık
No, we will get connection to the server lost message in the middle of the match. when you reboot the emulator it will be a 10 year ban. This happens only when using the aimbot.adamın dedıgıne var mı bır cozum ?*
her zaman güncel bir tek oyun sürüm değiştirdiği zaman max 2 günlük bir güncelleme alıyor onun dışında her zaman güncel olarak çalışıyor ve hile anticheat tarafından yakalanmadığı sürece konu içerisinde kalacağını düşünüyorumhıle halen guncel