Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dear Developer, In PUBG ESP Menu all are working fine. but still item esp is not working since long time as i know. plz fix it and make it as easy to use (tick and untick buttons) Thank You.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
beyler noluyo konu ne aımbot mu kaldırıldı yanlısmı anlıyorum

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bekliyordum böyle birşey çok op olmuştu zaten
Kankam zaten çok aşırı kitleniyor telefon sürümünü kullanıyor arkadaşım açtıgı anda 3 4 tane hs atıyor direk o yüzden kalkması hayırlı oldu diyebiliriz bizler için.

Her şey Neşesine
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
evet sanırım çok kişi banlanıyor diye aim kapatıldı ama kısa surede çözerler gibi

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aimbot tamamen kalkmalı bence. Detected ihtimali minimuma iner. Arkadaşlar tüm espler var daha ne istiyorsunuz? Azıcık kolunuz yoksa oynamayın zaten bu oyunu. Oldu olacak mouse kendi hareket etsin. Altı üstü sol tıka basıyonız aimbot kullanmayıverin. Sonra da ban yedik diye ağlıyorsunuz

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aimbot tamamen kalkmalı bence. Detected ihtimali minimuma iner. Arkadaşlar tüm espler var daha ne istiyorsunuz? Azıcık kolunuz yoksa oynamayın zaten bu oyunu. Oldu olacak mouse kendi hareket etsin. Altı üstü sol tıka basıyonız aimbot kullanmayıverin. Sonra da ban yedik diye ağlıyorsunuz
iyi diyorsun hoş diyorsun lakin aimbotsuz oyunun zevki çıkmaz herkeste esp olursa ne anlamı kalıcaee herkeste

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
iyi diyorsun hoş diyorsun lakin aimbotsuz oyunun zevki çıkmaz herkeste esp olursa ne anlamı kalıcaee herkeste
E herkeste aimbot olursa ne anlamı kalıcak? Üstelik hile de detected olucak ? Herkeste esp olsun ki bileği olan diğerini vursun. Aimbotsuz oynayamayan adam bi zahmet oyunu silsin
Post automatically merged:

Added Laser Esp.
Added Danger Check (is Enemy aiming at you).
Deleted new aimbot settings because of security.
Highly fixed esp problem for last man stands. [Didnt test it]​

Someone cried about aimbot is detected because of recent update, so deleted it. İyilik yap denize at.
Mümkümse aimbot tamamen kalksın Hem hile güvenliği için hem eşit rekabet için :)

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
E herkeste aimbot olursa ne anlamı kalıcak? Üstelik hile de detected olucak ? Herkeste esp olsun ki bileği olan diğerini vursun. Aimbotsuz oynayamayan adam bi zahmet oyunu silsin
Post automatically merged:

Mümkümse aimbot tamamen kalksın Hem hile güvenliği için hem eşit rekabet için :)
tabi aimbot kalksın hem böylece sende rahat rahat maçları kazan herkesi öldür demi

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tabi aimbot kalksın hem böylece sende rahat rahat maçları kazan herkesi öldür demi
Ben aimbot kullanmıyorum kardeşim. Demek ki sen aimbotsuz oynayamıyorsun ki isyan ediyorsun. Adamlar on numara hile yapmış adamların silahların yerlerine kadar gösteriyor üstüne aimbot veriyorlar e sen ne işe yarıyorsun ? Sol tıklamaya yarıyorsun galiba

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben aimbot kullanmıyorum kardeşim. Demek ki sen aimbotsuz oynayamıyorsun ki isyan ediyorsun. Adamlar on numara hile yapmış adamların silahların yerlerine kadar gösteriyor üstüne aimbot veriyorlar e sen ne işe yarıyorsun ? Sol tıklamaya yarıyorsun galiba
yalan söyleyecek değilim evet aimbotsuz oynayamıyorum neticede burası bir hile forumu istediğimi yaparım sana kullanma deyenmi var sende aç aimbotu sende kullan istiyorsan

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
we need the previous aim bot with customisable option.plz sir its working better than normal aimbot.plz plz give the previous 1.8 updated aimbot

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bunun bir çözümü yok mu ? virüs programı yok win def kapadım ne yaptıysam düzelmiyor. Kendi kendine bazen çalışıyor çoğunlukla xstatus 12 hatası geliyor

nsxoxvp.png