Shelby
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
I don't use aimbot bro. So you can't play without aimbot, so you rebel. The guys show the guys who cheated the number ten to the places of the guns, they give aimbot on it, what do you do? I guess you are good for left click
who is this guy realy!? this is a cheat forum bro. stop harassing players who uses aimbot. if you cant play the game also without esp, you are just a noob too. if you are here in a cheating forum, just respect everyone else's opinion.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
6 aydır oynuyorum ve günde yaklaşık 10 saat oynuyyorum ban falan yemedım kartdeşim sen bu hile yüzünden değil başka bir şeyden ban yemişsindir. şayet oyle olsa ben yüz kere ban yerdim
bende 7 aydır kullanıyorum ve 4 ayrı hesabım var full aim kullanıyorum ban falan yemedim siz başka bir şey denemişsinizdir bu hile yüzünden ban yenmedi ben extra kullandıgını bir daha kullanmayın bence
az önce a başka bir aim hile kullanan biri hangarda 4 kişe karşı oynadı 35 kill aldı 4 kişi reportladı ne cevap aldı dersiniz ? ..... adlı oyuncuyu inceledik herhangi bir hle emaresine rastlamadık diye cevap geldi. kısacası bu hileden dolayı ban yedik diyen başka birşeyden ban yeniştir.
Onun cevabı anında gelmiyor formalite icabı başta öyle mesaj atıyorlar ama sonra max 7 gün içinde ban haberi geliyor. Net aimbot veya magic bulley kullandığından emin olduğum 6-7 kişiyi 10 günde banlattım.
6 aydır oynuyorum ve günde yaklaşık 10 saat oynuyyorum ban falan yemedım kartdeşim sen bu hile yüzünden değil başka bir şeyden ban yemişsindir. şayet oyle olsa ben yüz kere ban yerdim
bende 7 aydır kullanıyorum ve 4 ayrı hesabım var full aim kullanıyorum ban falan yemedim siz başka bir şey denemişsinizdir bu hile yüzünden ban yenmedi ben extra kullandıgını bir daha kullanmayın bence
az önce a başka bir aim hile kullanan biri hangarda 4 kişe karşı oynadı 35 kill aldı 4 kişi reportladı ne cevap aldı dersiniz ? ..... adlı oyuncuyu inceledik herhangi bir hle emaresine rastlamadık diye cevap geldi. kısacası bu hileden dolayı ban yedik diyen başka birşeyden ban yeniştir.
Ya kardeşim hile kullanıyorsan ban riski her zaman vardır. Herkese aynı şeyi yazıp durma. Hileden ban yemedi de neyden ban yedi. Bildirme sonucu hemen netiecelenmiyor formalite icabı hileye rastlanmadı diye geri bildirim geliyor ondan 3-4 gün sonra ban haberi geliyor. Aimbot kullanmak espye kıyasla %50-60 ban riskini artırır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Onun cevabı anında gelmiyor formalite icabı başta öyle mesaj atıyorlar ama sonra max 7 gün içinde ban haberi geliyor. Net aimbot veya magic bulley kullandığından emin olduğum 6-7 kişiyi 10 günde banlattım.

Ya kardeşim hile kullanıyorsan ban riski her zaman vardır. Herkese aynı şeyi yazıp durma. Hileden ban yemedi de neyden ban yedi. Bildirme sonucu hemen netiecelenmiyor formalite icabı hileye rastlanmadı diye geri bildirim geliyor ondan 3-4 gün sonra ban haberi geliyor. Aimbot kullanmak espye kıyasla %50-60 ban riskini artırır.
bak güzel kardeşim paralı hilecilerin adamları kendi hilerini ücretsiz versiyonunu kullanıp gelip burda bu hile yüzünden ban yedik diyorlar bu yüzden bunu değil de paralı hile kullan diye

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yalan söyleyecek değilim evet aimbotsuz oynayamıyorum neticede burası bir hile forumu istediğimi yaparım sana kullanma deyenmi var sende aç aimbotu sende kullan istiyorsan
Burası bir hile forumu evet. Hile kodlayan arkadaşlar aimbotun böyle olmasını uygun görmüş öyle yapmışlar. Sizin saçma sapan aimbot sevdanız yüzünden hile detected mi olsun. Size göre aimbot mu yapacak adamlar? Ellerinden geldiği kadar safe yapmaya calısıyorlar işte azıcık fareyi kontrol edemiyorsan sil kardeşim oyunu
bak güzel kardeşim paralı hilecilerin adamları kendi hilerini ücretsiz versiyonunu kullanıp gelip burda bu hile yüzünden ban yedik diyorlar bu yüzden bunu değil de paralı hile kullan diye
Alakası yok. Ben eski hesabımda ezpbgm kullanırken ban yedim. Üstelik aimbotta yoktu. Risk her zaman var bunu hileyi kodlayıp paylaşan adamlar yazıyor görmüyor musunuz ?

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Burası bir hile forumu evet. Hile kodlayan arkadaşlar aimbotun böyle olmasını uygun görmüş öyle yapmışlar. Sizin saçma sağan aimbot sevdanız yüzünden hile detected mi olsun. Size göre aimbot mu yapacak adamlar? Ellerinden geldiği kadar safe yapmaya calısıyorlar işte azıcık fareyi kontrol edemiyorsan sil kardeşim oyunu
haklisin abi cidden aradiğim yorum ya :d

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
haklisin abi cidden aradiğim yorum ya :d
Şu adamların aimbot sevdası yüzünden oyundan zevk alamaz oldum ya. Adamı espden görüyorum hile kullandığı net belli üstelik aimbotu açıp aim koymuş bana kafayı çıkarttığım gibi ölüyorum. Ne anladım ben bu oyundan o zaman dimi yani? Herkes esp kullansın bileği iyi olan kazansın bu kadar net. Hem adamı gör hem aimbotla kitlen adama. ee sen ne yaptın? sol tıka basılı tuttum bu mudur yani :) arkadaşlarına da anlatıyordur şöyle vurdum şöyle as oldum şöyle 1v4 attım :D

Son düzenleme:
Donator
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
PC de oynamıyorum eğer oynasaydım çok güzel bir hile
2015'li yıllardan beridir kullanırım bu siteyi ve herzaman kendileri kodlarlar ve halada durum böyle gerçekten tebrik ediyorum memoryhackers ekibini

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Added Laser Esp.
Added Danger Check (is Enemy aiming at you).
Deleted new aimbot settings because of security.
Highly fixed esp problem for last man stands. [Didnt test it]​

Someone cried about aimbot is detected because of recent update, so deleted it. İyilik yap denize at.
You can choose between the old version and the new version. Thank you very much

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hi sir, first i need to tell this cheat is very good. thank you for give this cheat as free. i had played 3 months using this cheat without any ban. but now i face some problem. when i update pubg mobile now esp is not working in the event map. how to slove this problem. thank you

ZAFAR SMILEY
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
why Ez-pugm has removed macro recoil option in aimbot? it worked fine earlier now there is not option of macro after recent update of Ez-pugm ?:peepoCryv2: