Üye
WHO AVAILABLE PLAY WITH ME 
WHO AVAILABLE PLAY WITH ME![]()
Stop criticizing others, you're not helping but being arrogantBen espsiz de oynarım keza 3 yıl oynadım. Sen bırak espyi aimbotsuz oyun oynayamıyorsun o kadar kolsuzsun.
haklısın k.b knko yazı varken bile satmaya çalışanlar varken kaldırmak ne kadar mantıklı ?
Did you not get device banned? I heard they are devices now just like HWIDs.I played an account with full rage, so when I get banned. Game 3 is banned. legit game makes a big difference my friends
ayni sorun bende de var malesef henuz cozemedimbunun bir çözümü yok mu ? virüs programı yok win def kapadım ne yaptıysam düzelmiyor. Kendi kendine bazen çalışıyor çoğunlukla xstatus 12 hatası geliyor
![]()
Hayır.Cihazı yasaklamadınız mı? Artık HWID'ler gibi cihazlar olduklarını duydum.
aynen cok kotu beklemedigmiz yerden yerik gursunuElinize saglık hile gayet iyi çalışıyor. Son alanlara doğru röntgen çalışmıyor yalnız en kısa sürede çözülür umarım
disable ur ad blockersürekli xstatus fail diye hata alıyorum çözümü varmı bunun @LeftSpace
it doesn't workdisable ur ad blocker
Cheat player detection radar does not work as it should and not all players appear within the cheat radar.2 Hafta oynandı ban sorunu yok. işlemleri düzgün yapın.