- Moderatör
- #6,841
It should also be for Window 7iyi cevap
çok teşşekür ederim yıllar öncede sitenizi kullanmıştım 10'yıl ban yedim ama ozaman çok belli etmiştim sonrasında site kapanmıştır vs diye düşündüm tam tersi daha güzel yerlere gelmişKendi ürettiğimiz içeriklerin herhangi bir şekilde bilgisayarınıza zararı yoktur. 2015 yılından beri bu sektördeyiz ve şeffaflığımız, güvenilirliğimiz sayesinde bu kadar büyüdük ve hala en iyi & en kaliteli & en güvenilir kaliteli free hile sağlayan platformuz.
Kısacası, sorunuzun cevabı evet.
bu hilenin sahibi kim bu hile sahibinin cevabına ihtiyacım var
Hocam ban meselesine çözüm bulmak lazım sayın yöneticiler bir el atın lütfen 7-8 aydır aynı sistemle oynayıp ban yemezken ne olduda şimdi 3 günde 3 ban yedik
nasıl hocam biraz açıklayıcı olsanızbendede oyle
knk %TEMP% GİR ordaki her şeyi sil düzelir bendede veriyorduEkli dosyayı görüntüle 72612
şunun bi çözümünü var mı ya windows defender kapalı ****** engelleyici felan kapalı ama halen açılmıyor sürekli şu hatayı alıyorum çözen varsa yardımcı olur mu
BENDE de aynı sekılde olduhiyle basla verdikden sora a b recorder geliyor bekliyorus sora pencere aciliyor ve kapaniyor
8 yap bide eim çemberini 42 fln yap düzelirYA AGA BENDE AİMBOT ÇALIŞIOR KİTLENİORDA FAKAT NEDENSE Bİ ANDA BAŞKA YERE GİDİOR AİM SMOOTH U 10 ALTINDA KULLANAMIORUM VARMI ÇÖZÜM