Ben Biraz Oynadım Lakin Hala Sorun Yoktu Tam Maç Ortasında Güncelleniyor Dedi Ve Oyun Kapandı. Bu Güncelleme Ne Kadar Sürer?4.1.86.90 Gameloop Sürümünde güvenli olmadığını düşündüğümüz için hile belirli olmayan bir süre boyunca kapatıldı.
I think 4.1.89.90 Gameloop version is not safe to use cheat. cheat disabled for undefined of time.
UnspecifiedI Played A Little But Still There Was No Problem, He Said It's Updating In The Middle Of The Match And The Game Was Closed. How Long Does This Update Take?
Sürümde sıkıntı yok 19 maç oynandı bugün4.1.86.90 Gameloop Sürümünde güvenli olmadığını düşündüğümüz için hile belirli olmayan bir süre boyunca kapatıldı.
I think 4.1.89.90 Gameloop version is not safe to use cheat. cheat disabled for undefined of time.
Knka Açın Bea Ne Güzel OynuyozBen Biraz Oynadım Lakin Hala Sorun Yoktu Tam Maç Ortasında Güncelleniyor Dedi Ve Oyun Kapandı. Bu Güncelleme Ne Kadar Sürer?
Az sabırlı olun kanka yetkililer elinden geleni yapıyorKnka Açın Bea Ne Güzel Oynuyoz![]()
Knka fatihe 2puan kaldı heycan var heycan aldırma skskjdjhdhdhdAz sabırlı olun kanka yetkililer elinden geleni yapıyor
çok sürmez kanka olursun xdKnka fatihe 2puan kaldı heycan var heycan aldırma skskjdjhdhdhd
no dont nowhey guys, can i know how much is gonna take for the update?
suspended undeterminedwhat about update ui ?? when relised ?