i did,but still not workingselect directx+ in emulator settings
belli ederek oynmaazsan ban yemezsin. botlara da dikkat et 200 300 metre uzaktaki bota koşarak gidip öldürme. botlar genelde hile avcısıdır.ban yer miyiz
what is your window version?i did,but still not working
windows 10 pro (21H2)what is your window version?
try to find from herewindows 10 pro (21H2)
thank you.i solved the problem
Sende sorun var aim de sorun yok sen duvar arkasındaki adama aim acık ates edersen duvara sıkarsan sürekli izlemeye düsersin ve ban yersin şan pubg de güvenli hic bir hile yok mal mal kullananlanıp ben hileyim diye gösterenler icin cok fazla report yediğin anda direk oyun ici videon sisteme düşüyor millet izleyip degerlendiriyor güvenlik merkezine gir bi bak nasıl hile kullanıyor millet gösterere göstereben sadece esp özelliğini kullanıyorum ve gerçekten ud ama ne zaman aimbot açsam ban yiyorum![]()
gecen olmustu ama gene aynısını yapıyor bızde cozmu bulnmadı dahaçogu kiside oldugu gibi bende de "lobideyken entere basın" dedigi kısımda entere basıyorum injected diyip hic bir sey omuyor.bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Gameloop'un motor ayarlarında Directx+ var onu seç,sonrasında ise "Oluşturma önbelleğini etkinleştir","Genel ön belleği zorla" ve son olarak"Render optimizasyonu aç"ayarlarını aktif et diğer geri kalan ayarlar kapalı olmalı ki menü gözüksün.ben bu şekilde yaptım ve sorun çözüldü.gecen olmustu ama gene aynısını yapıyor bızde cozmu bulnmadı daha