Onaylı Üye
next update plz
şuan hıleye gırılıyormu guncelleme yaptım da bensabırla bekliycez kardeşim az sabır
sen bu hılede sadece esp mı kullanıyorsun aımbot ve recoıl safemı kullanan varmı?şuan hıleye gırılıyormu guncelleme yaptım da ben
sorun problem varmı
bro cheat work?sen bu hılede sadece esp mı kullanıyorsun aımbot ve recoıl safemı kullanan varmı?
howit may be fixed with version 1.9, but in addition you will be able to play without ban with anti-bans and bypasses on subjects such as hex vpn, i recommend using the trick when properly optimized according to 1.9, but until now i have an account ban because i have not played seven rooms legit but i recommend a very successful cheat
patientPLEASE UPDATE PUBG CHEATE
GameLoop a normal giriş yaptım güncelle ibaresi çıkmadı sonra güncellemeyi kendim manuel olarak GameLoop un anasayfasından pubg güncelledimnasıl yaptın söylermisin
oyun kısayolundan acarsan güncelleme yapmaz...GÜNCELLEME YAPMADAN NASIL GİRİYORUZ OYUNA BİLEN VAR MI
The updated version of the pubg mobile cheat may not be released immediately New Cheat needs to be tested firstPLEASE UPDATE PUBG CHEATE
Aynen ben de kısa yoldan giriş yapıyorum Pubg logosu olanoyun kısayolundan acarsan güncelleme yapmaz...
pubg mobile hilenin güncellenmiş hali hemen çıkmayabilir önce yeni hilenin test edilmesi gerekiyor
Post automatically merged:
be patient..if you want to hurry, you do it yourself hahaha!PLEASE UPDATE PUBG CHEATE
şuan hile ile oynamak zaten safe olmayabilir oyun güncellendi. birkaç gün bekleyip hileninde güncellenmesi bekleyelim.18.03.2022 15.55 itibari ile wall ve aim çalışmıyor. injekt oluyor fakat herhangi bir şey göstermiyor. Yeni güncellemeden dolayı sanırım güncellenmesi gerekli diye düşünüyorum.