Üye
üstat sekememe de olsa mükemmel olur yinede eline emeğine sağlık
program ekle kaldırdın ghub komple kaldır benim dediğim linki indirip kur sorunsuz oluyor. bendede once çalışmadı bu sekilde denedim düzeldiyükledim aim yine olmadı yardım edebilecek varmı
O yazıyı kim görüyor ? nasıl anlıyor xdknk hile çok iyide şu yazıyı Ezpubgm.memoryhaclers.org kaldırsanız muq olur Anlıyorlar yoksa
Burada kendi düşüncemi ve fikrimi belirttim.bedava hıle bulmussun bırde laf edıyorsun kardesım.
xd Hileyi yetkililer bozmadı dostum güncelleme yapmaları gerekiyor yapılıyor.modluda bile çalışıp duran sapasağlam hileyi bozmuşsunuz hocam şimdi diyorsunuzki modsuz oynayın onda sorunsuz çalışıyor e ben modsuz hiç oynamamki bu oyunu modları için oynuyoruz birde hilesi için zaten
elbette özgürüm ama hile modsuzda hatasız çalışıyormuş modluda hatalı olduktan sonra hiç kıymeti yok herkes orada oynuyor ayrıca modluda sorunlu çalıştığı için ve adamlar ve botlar eksik göründüğü için modsuz oynamak zorunda kalıyoruzxd Hileyi yetkililer bozmadı dostum güncelleme yapmaları gerekiyor yapılıyor.
Modsuz oynamayacağını söylemişsinbuna kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum istediğin gibi oynayabilirsin özgürsün
Hile güncelleniyordur.
Sakin ol dostum, güncellenir illaki.elbette özgürüm ama hile modsuzda hatasız çalışıyormuş modluda hatalı olduktan sonra hiç kıymeti yok herkes orada oynuyor ayrıca modluda sorunlu çalıştığı için ve adamlar ve botlar eksik göründüğü için modsuz oynamak zorunda kalıyoruz
eskı surumu yuklemen gerek forumda varbende nedense aimbot çalışmıyor ? Ghub yüklü
katılıyorum 1.8 de sıkıntısz çalısıyodu şımdıkı versıyonda ilk 10dakılerı gostermıyoresp önceden modludada sorunsuz çalışırdı şimdi bozmuşsunuz hocam hileyi
could you please send to me a link for the old versionYou need to download the old version, it's on the forum
https://memoryhackers.org/konular/cozum-ez-pubg-mobile-aimbot-calismama-sorunu-video-eklendi.229286/ Download my old version herecould you please send to me a link for the old version
then its good no?im still using it and no ban, magic bullet, auto headshot...
Thank you but i installed it but still the aimbot is not working, yesterday it was working fine but today it stopped working for me and for my friend