thanks for the detail info....Ekli dosyayı görüntüle 74653Ekli dosyayı görüntüle 74654
EN1 = if you have install Logitech GHub software then aimbot enable ok / aimbot does not work new version of Logic tech Software
TR 1 = Logitech GHub yazılımını yüklediyseniz, aimbot enable ok / aimbot çalışmıyor Logic tech Yazılımının yeni sürümü
EN 2 = aimbot working without Logitech software Ghub you not need software to install Logitech just enable alternative aimbot Option / admin say alternative aimbot its good. both have risk use aimbot with logic Tech / or alternative
TR 2 = Logitech yazılımı olmadan çalışan aimbot Ghub Logitech'i yüklemek için yazılıma ihtiyacınız yok sadece alternatif aimbot Seçeneğini etkinleştirin / yönetici alternatif aimbot'un iyi olduğunu söyleyin. her ikisinin de aimbot'u mantık Teknolojisi / veya alternatif ile kullanma riski vardır
Thank you for letfspace
bende de aynı sorun var bende merak ediyorumHileyi daha demin aktif etmeye çalıştıgımda "lütfen lobideyken enter tuşuna basınız" yazısı geldıkten sonra oyuna gırıp enter bastım ama hıle acılmadı lutfen developer ile iletişime geçinizmi ne dedi sorun bendemi yoksa hileye güncelleme filanmı geldi
hemen düzeltseler sıralama ilk 500 girdim hilesiz olmuyor düşmek istemiyorum champbende de aynı sorun var bende merak ediyorum