Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Lootlar nasıl aciliyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hile şuan çalışmıyor mu ? biraz önce oyuna girdim hiç bir özellik çalışmıyor bilgisi olan var mı

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Got a 10 years ban - be careful everyone. Better stop using the AIM bot for now, ESP should still be safe. Peace!

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Some friends are squeezing behind the tree without seeing it. some of them are tightening with aim from 250 mt. It's a matter of luck that you don't get banned when reported. I've been playing the trick only with esp since it first came out, I haven't been banned.
give me your in game id i will add you to play

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
I am using it for 7 months no ban you can also use it on you are the main id

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
i use it from season 17 . but i just use esp . dont be hungry and use it . thanks for this cheat

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar ne yaparsam yapayim ban atiyor bi̇r takti̇ğİ olan varmi belli̇ etmedende oynuyorum ama 10 yil bani yi̇yorum.
bilgisayar IP çözmüş pubgmobile format attıktan sonra tekrar yükleyip denemelisin

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
De alguna manera se puede jugar sin emulador? Me refiero a móvil

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu hile sayesinde daha iyi anladım oyunun %80-90 hile adamda lambo var ekipce görüyorum direk durup etrafimı sarıyorlar hiç bıir ses filan vermediğim halde pozisyon alıyor haraket ettiğim anda sanki tesadüfen görüp hemen vuruyorlar haritada gözüktü 4 kişi arabayla kaçıyorum onlarda arkamdan geliyor izliyorlar evin içinde yatıyorum ses vermiyorum bakıyorum direk araba duruyor içeri bile gelmiyor çamdan molotof bomba atıyorlar tşk ederim memory hackers bedava sunuyor memory hackers olmasa bu kalitesiz oyunu oynamam bide Bilgisayar ve internetleri iyi olanlar en büyük hile onlar adamlar bide macrolu mause alıyor aim atmasına gerek yok sen 1 tane sıkana kadar sana bir şarjör mermi sıkıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
51412697946 belli etmeden oynayan varsa eklesin ben hiç belli etmeden oynuyorum kaç sezon oldu ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
MOSİN-NAGENT Keskin nişancı tüfeği AİM Açıkken nişangah yuvarlağın ortasında değil yuvarlağın tam sağ en altında kalıyor ondan dolayı tüfek kullanılmıyor duzeltilme şansı varmıdır acaba

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar config verir misiniz ? ban yemekten korkuyorum. Tamamen safe oynamak istiyorum. Esp olsa adamları görsem yeter valla