46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaslar windows sürümünün eski olması gerekiyor yani sürüm 21h1 ise calısmaz bende de öyle eski windows sürümünü kullanmamız gerekiyor mesela sürüm 20h1 gibi ama nasıl yapacam bende bilmiyorum
eyw bro bilgi için, bende bilmiyorum nasıl eskiye döneriz, sence güncellerler mi hileyi 21h1 için.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Acaba nerde yanlış yapıyoruz hile çalışıyor fakat oyuncuları göstermiyor herşey olası gerektiği gibi
Post automatically merged:

global versiyon vietnam versiyon nedir tam olarak

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
the hack is not working bro any help please i have updated the game but the hack is not working i mean not showing esp in game and aimbot is also not working any solution

Yazılım Mühendisi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Acaba nerde yanlış yapıyoruz hile çalışıyor fakat oyuncuları göstermiyor herşey olası gerektiği gibi
Post automatically merged:

global versiyon vietnam versiyon nedir tam olarak
Oyunu gamelooptan yüklerken bir seçenek kutusu var orada global veya vietnam vs. seçebiliyorsunuz bu spesifik bölgeler için yapılmış düzenlemeler içeren oyun içeriğini yüklemek için geçerli(diller ve yazım format biçimleri gibi bunun dışında farklı bir şey yok yani tüm dünya da oyun aynı) standart avrupa abd kullanıcısıysanız global seçerek yükleyip oynamalısınız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyunu gamelooptan yüklerken bir seçenek kutusu var orada global veya vietnam vs. seçebiliyorsunuz bu spesifik bölgeler için yapılmış düzenlemeler içeren oyun içeriğini yüklemek için geçerli(diller ve yazım format biçimleri gibi bunun dışında farklı bir şey yok yani tüm dünya da oyun aynı) standart avrupa abd kullanıcısıysanız global seçerek yükleyip oynamalısınız.
dediğinizi yapıyorum ama oyuncular gözükmüyor ozaman windows sürümünden kaynaklanıyor sanırım acaba nezaman düzeltilir bilgi verildi mi