Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ESP Olayı Kapanıyor Fixleniyor Fark edeniniz oldumu bilmiyorum Erengel'da Yeni modda botlar Gözükmüyor ESP'de Bunun Nedeni Şu anda Erengel Yeni modda Bot üzerinde savaş belirsizliği Test Ediliyor Ve botlar Gözükmüyor test bittikten sonra Oyunun Tamamına etkileyecek ve ESP olayı tarihin tozlu sayfalarına kalkacak nasıl Başardılar Yerel istemciye Sadece Haritada olan Ev silah sağlık malzemesi vs bilgi aktarılacak oyuncu bilgileri yerel ismciyle paylasilmayacak ondan dolayı röntgen olayı kalkacak

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
please
Fix -/ x status Fail
fvejmc.exe - App Error
please fix this error come ,Always!

Üye
4 HİZMET YILI
Скажи мне, что чит не работал вчера, он не работал сегодня. Ошибок нет, запускаю по инструкции для win7

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
logitech-g-hub-2021-10-8013 versiyonunu yüklüyorum ama sürekli kendini güncelliyor 2022 versiyonu ile oynayabilen var mı

⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Wow So Niceee <3
1653076745852.png

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
insanlar cok asiri abartiyor 400 metreden sis isi vuranmi dersin duvar tarayan mi dersin yakinda fix yer bu gidisle

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bots are not showing in the ESP & Aimbot is not working properly sometimes after 2.0 update. Especially in new themed mode. please fix it.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ESP Olayı Kapanıyor Fixleniyor Fark edeniniz oldumu bilmiyorum Erengel'da Yeni modda botlar Gözükmüyor ESP'de Bunun Nedeni Şu anda Erengel Yeni modda Bot üzerinde savaş belirsizliği Test Ediliyor Ve botlar Gözükmüyor test bittikten sonra Oyunun Tamamına etkileyecek ve ESP olayı tarihin tozlu sayfalarına kalkacak nasıl Başardılar Yerel istemciye Sadece Haritada olan Ev silah sağlık malzemesi vs bilgi aktarılacak oyuncu bilgileri yerel ismciyle paylasilmayacak ondan dolayı röntgen olayı kalkacak
hayal dünyanda yaşa kardeşim her zaman açık bulunur adamlar günceller ve çözer dert etme bunu sen :)

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Smartgaga desteği gelirse de harika olur. Tek fark aow_exe yerine AndroidProcess.exe tespit etmesi gerekiyor. Geri kalan prosedürler aynı.
herkes gameloop kullanıyor smartgaga kullanan yokki artık o eskide kaldı
Post automatically merged:

insanlar cok asiri abartiyor 400 metreden sis isi vuranmi dersin duvar tarayan mi dersin yakinda fix yer bu gidisle
illaki abartanlar olacaktır hilenin amacı zaten bu yenilmemek için her şeyi yaparsın sistende sıkarsın ottandan sıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hayal dünyanda yaşa kardeşim her zaman açık bulunur adamlar günceller ve çözer dert etme bunu sen :)
Ben ne dert edecem umrumda değil Olacak olanı söylüyorum Sana dert olmuş ki yorum yapmışsın

Botlar ESP'de görünmüyor ve Aimbot bazen 2.0 güncellemesinden sonra düzgün çalışmıyor . Özellikle yeni temalı modda. lütfen düzelti

Bots are not showing in the ESP & Aimbot is not working properly sometimes after 2.0 update. Especially in new themed mode. please fix it.
Erangel In New mode Battle uncertainty on Bots is Tested And Bots Are Not Visible After the test is over, it will affect the Entire Game and ESP will be Shut Down

Botlar ESP'de görünmüyor ve Aimbot bazen 2.0 güncellemesinden sonra düzgün çalışmıyor . Özellikle yeni temalı modda. lütfen düzelti

Erangel In New mode Battle uncertainty on Bots is Tested And Bots Are Not Visible After the test is over, it will affect the Entire Game and ESP will be Shut Down

Son düzenleme:
PUBG Mobile BP
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk banlatıyo mu bu ya merka ettim. pc banı fln
19.01.2022 tarihinde yapılan güncellemeden bari aktif olarak kullanıyorum.
4 ay oldu ve sadece ESP kullanıyorum hiç bir şekilde banlanmıyorum.
Tabi pasif olarak kullanıyorum, nerde ne yapacağını bilmen gerekli.
Ses vermeyen, duvar arkasında duran adama çatır çatır sıkarsan reportlandan banlanırsın.

Tamamen güvenli, abartmadığınız sürece.