Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Neden Ban Atıyor Bu eskıden Gorunmuyordu sımdıyse 10 yıl yapıstırıyor sureklı herkese

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
loader not working when i press enter loader just disappear. pls help!

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hayal dünyanda yaşa kardeşim her zaman açık bulunur adamlar günceller ve çözer dert etme bunu sen :)
Eğer sunucu tarafında tutulursa veri istemciyle paylaşılmaz ise verinin Peygamber tarafından bile görünmesi mümkün değildir :) arkadaş doğru söylemiş. Ancak zaten sunucuya giden gelen veriden değil adamların oyundaki verktörlerinden işlendiği için veri yani hack engellemesi için oyuna adam koymaması lazım :D

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
daha önce oyuna girip çıktıysan, yeniden girmeden önce ya bilgisayar aç kapa yada gameloop arka planda çalışıyorsa onu kapat sağ alt köşede gözüküyor
Dediğin gibi bilgisayarı sıfırdan açtım ve oyunu daha hiç kullanmadan denedim. Ancak yine lobiye kadar sorunsuz geliyorum. Enter tuşuna bastığımda Ezpubgm ibaresi belirip anında kayboluyor. Açtığım masaüstündeki dosya gidiyor. Sitede hileyi çalıştırdığım sayfada MemoryUI uygulamasına giriş yapmalısınız uyarısı veriyor. Bu sorunu yaşayan ve çözen var mı acaba.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar var mı bu sorunu yaşayan ve çözen... Windows 11 kaynaklı olma ihtimali var mı.... Defender özelliklerini tamamen kapattığım halde hileyi otomatik kapatıyor. Masaüstünde enter yaptığımda ezpubgm yazısı çıkıp hemen kayboluyor.

PUBG Mobile BP
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ban falan yok arkadaşlar, ban atıyor diyen gitsin başka esp kullansın.

4 ay'ı geçti, main hesabımda kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.

MH ♥

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ban yiyen kekolar aimden yiyor 1 sene oldu 1 sene ban yemedim sadece görme ile

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar var mı bu sorunu yaşayan ve çözen... Windows 11 kaynaklı olma ihtimali var mı.... Defender özelliklerini tamamen kapattığım halde hileyi otomatik kapatıyor. Masaüstünde enter yaptığımda ezpubgm yazısı çıkıp hemen kayboluyor.
I am also using it on windows 11 and have not to face this issue. if you have not installed language simplified Chinese then install it and change your local administrator language to Chinese simplified also you need to install all drivers. I am only facing an issue in the new event mode ESP does not show the bots and in TDM/ARENA enemies constantly appear and disappear. Hope so MH team soon fix this problem.