Üye
4 HİZMET YILI
nedense bende olmuyor ama tam takır yapıyorum anlamış değilim :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yes bro risky high but you know everyone in game is cheating now how can you defeat them by only esp they know your steps
The game is now is a contest between hakers
Post automatically merged:
It's true that most of them are using esp. but I think the knowing position is itself an advantage. You will find some matches hard some easy. For the sake of account, I prefer esp only. You won't get chicken in every match. Keep gaming

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
elınıze saglık cok guzel yanlız aim anide kayıyor anlamsız yerlere bunu duzeltmenın yolu varmı?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hileden dolayı bir lag oluyor mu sizde? akıcıya almama rağmen, fps 60ın altına düşmemesine rağmen, ping 40-50nin üzerine çıkmamasına rağmen hile açınca bir gecikme, lag oluyor. anlamadım niye böyle.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hilede fps drop yiyorum bu normal mi? Ayar sağlayacak birisi varmı yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim.

Zoro Hack
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
yes..?AIMBOT is very risky to be blocked for 10 years, and is no longer as safe as before...and maybe also depends on how we play...but my advice please be careful using AIMBOT..?
No i don't use aimbot i need safe esp cuz i using my main acc

Üye
4 HİZMET YILI
arkadaşlar hileyi açamıyorum virüs proramını kapatıyorum xfproject.exe çalıştırılamıyor diyor ve winrar satın alın diyor yardımcı olurmusuz

Drill
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kullandığım en iyi pubg hilesi olabilir